• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Seminte de floarea soarelui

Utilizați floarea-soarelui pentru a aduce soare în grădina dvs. Această plantă va împodobi împrejurimile casei dvs. și va îmbogăți multe feluri de mâncare. Semințele de floarea-soarelui sunt o sursă bogată de acizi grași omega-6 nesaturați, vitamine B și minerale. Uleiul de floarea soarelui, bogat în acizii grași nesaturați menționați mai sus și alte substanțe, este obținut din semințe din această plantă. Floarea-soarelui îți va îmbogăți dieta, îți va împodobi grădina și vei atrage multe insecte utile. Toate semințele disponibile în magazinul nostru sunt de înaltă calitate, deoarece provin doar de la producători dovediți. Se garantează cultivarea cu succes, cu condiția să se mențină, bineînțeles, condiții de creștere adecvate

Doriți să vă încurajați copilul să cultive plante? Recomandăm pentru acest scop semințele de floarea soarelui din seria "Happy Garden". Această plantă este destul de nerăbdătoare în cultivare și nu ar trebui să vă prezinte nici o problemă, nici celor dragi. Semințele pot fi recoltate din august până în septembrie, dar sfătuim să tăiem întreaga "cap" (inflorescențe).

Stim ca varza este o gustare delicioasa bogata in nutrienti, foarte apreciata de toti oamenii care isi doresc o alimentatie sanatoasa. Dorim să ne îndeplinim așteptările și să prezentăm semințele de floarea-soarelui care pot fi cultivate cu ușurință la spori la domiciliu pentru un plus delicios și valoroasă pentru sandvișuri și salate.