• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Seminte de floarea soarelui

Adu soarele în grădina ta cu ajutorul florilor de soare. Aceste plante pline de viață nu doar înfrumusețează zona din jurul casei tale, dar oferă și o multitudine de beneficii pentru bucătăria și sănătatea ta. Semințele de floarea soarelui sunt bogate în acizi grași Omega-6 nesaturați, vitamine din complexul B și minerale esențiale. Mai mult, uleiul nutritiv de floarea soarelui este extras din aceste semințe. Florile de soare nu doar îmbogățesc dieta ta, dar adaugă și un farmec special grădinii tale, atrăgând totodată o serie de insecte benefice.

Ești în căutarea unui proiect distractiv și educativ pentru copiii tăi? Îți recomandăm seria "Happy Garden" de semințe de floarea soarelui. Aceste plante sunt ușor de crescut și nu ar trebui să prezinte nicio provocare nici pentru tine, nici pentru micuții tăi grădinari. Semințele pot fi recoltate din august până în septembrie. Pentru cele mai bune rezultate, vă sugerăm să îndepărtați întregul cap al florii, sau inflorescențele.

Înțelegem că mugurii sunt o gustare bogată în nutrienți, foarte apreciată de cei care pun accent pe o alimentație sănătoasă. Pentru a satisface aceste nevoi, oferim semințe de floarea soarelui special selectate pentru o germinație ușoară la domiciliu. Aceștia reprezintă o adăugire delicioasă și nutritivă la sandvișuri și salate.