• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Слънчогледови семки

Донесете слънцето в градината си със слънчогледи. Тези ярки растения не само украсяват пространството около дома ви, но и предлагат множество ползи за кухнята и здравето ви. Слънчогледовите семки са богати на ненаситени Омега-6 мастни киселини, витамини от група В и есенциални минерали. Освен това, от тези същи семки се извлича и хранителното слънчогледово масло. Слънчогледите ще подобрят не само хранителния ви режим, но и ще добавят чар към градината ви, като привличат множество полезни насекоми.

Търсите забавен и образователен проект за децата си? Препоръчваме серията слънчогледови семки "Happy Garden". Тези растения са лесни за отглеждане и не би трябвало да представляват проблем нито за вас, нито за младите ви градинари. Семената могат да се берат от август до септември. За най-добри резултати препоръчваме премахването на цялата цветна глава или инфлоресценции.

Разбираме, че кълновете са хранително-богати закуски, които се ценят високо от хората, които дават предимство на здравословното хранене. За да отговорим на тези нужди, предлагаме слънчогледови семки, специално подбрани за лесно домашно прорастване. Те са вкусно и хранително допълнение към сандвичи и салати.

1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
1.96 лв 3.27 лв
Промоцията приключва
-40%
17.96 лв 29.94 лв
Промоцията приключва
-40%
7.52 лв 12.53 лв
Промоцията приключва
-40%
7.98 лв 13.29 лв
Промоцията приключва