• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Sjeme suncokreta

Donesite sunce u svoj vrt sa suncokretima. Ove živopisne biljke ne samo da uljepšavaju prostor oko vašeg doma, već nude i mnoštvo prednosti za vašu kuhinju i zdravlje. Sjeme suncokreta bogato je nezasićenim Omega-6 masnim kiselinama, B vitaminima i esencijalnim mineralima. Osim toga, iz ovih sjemenki se dobiva i hranjivo suncokretovo ulje. Suncokreti ne samo da će obogatiti vašu prehranu, već će i dodati šarm vašem vrtu, privlačeći pritom mnoge korisne insekte.

Tražite zabavan i edukativan projekt za svoju djecu? Preporučujemo seriju sjemena suncokreta "Happy Garden". Ove biljke su lako uzgojive i ne bi trebale predstavljati izazov ni za vas ni za vaše mlade vrtlare. Sjeme se može ubrati od kolovoza do rujna. Za najbolje rezultate, preporučujemo uklanjanje cijelih cvjetnih glavica ili cvatova.

Razumijemo da su klice bogat izvor hranjivih tvari i visoko su cijenjene među onima koji se zalažu za zdravu prehranu. Da bismo zadovoljili te potrebe, nudimo sjeme suncokreta posebno odabrano za lako klijanje kod kuće. Ovi će činiti ukusan i hranjiv dodatak sendvičima i salatama.