Universal hage rake med trehåndtak - 30 cm -

107.48 kr
Antall kjøpere: 13
005882
På lager
+

Denne presenterte universelle hånddekken er et eksepsjonelt verktøy som viser seg å være nødvendig i hver hage. Dette produktet er produsert av det anerkjente merket KARD - en garanti av førsteklasses kvalitet.

Allsidigheten til denne hånden raker ligger i det tosidige naturen til dette verktøyet - det er standard rake teiner på den ene faren og en hakke på den andre. Dette usedvanlig hendige verktøyet er spesielt beregnet på mindre hager. Det gjør det lettere å luke og rydde opp i hagen. Arbeidsdelen er produsert av førsteklasses emaljert stål. Dette gjør dette produktet ekstremt motstandsdyktig mot mekaniske skader. Universell rake er enkel å rengjøre etter fullført arbeid, noe som gjør dem enda mer motstandsdyktige mot korrosjon.

Rake som tilbys her er utstyrt med et tre cm langt håndtak. Man kan manøvrere enkelt med det selv mens du utfører presisjon som krever oppgaver, det som i betydelig grad letter arbeidet og forbedrer dets komfort. Dette funksjonelle og praktiske verktøyet kommer til nytte i hver hage.

  • Lengde: 30 cm
  • Materiale: stål, tre