Raker

Leter du etter å kjøpe raker uten å bruke en formue? Du kan enkelt bestille dem fra vår nettbutikk, som tilbyr rimelig hjemlevering. Vi har et bredt utvalg av raketyper: fra store ideelle for store områder til mindre håndverktøy som er perfekte for presisjonsarbeid langs kanter. Utforsk alle våre rakealternativer listet nedenfor!

Hvis målet ditt er å jevne ut jorden og rydde den for steiner, kvister og annet avfall, vurder vår 18-tinns stålrake med en holdbar hestesko og en 130 cm lang trehåndtak (en 16-tinns modell er også tilgjengelig). Dens brede hode muliggjør effektivt arbeid, og det lange håndtaket gir en utstrakt rekkevidde. For mindre områder som kanter, blomsterbed og stier, er vår tungt 10-tinns rake med et 120 cm langt trehåndtak et utmerket valg. Oppdag også førsteklasses løvraker i vårt utvalg. For eksempel er den kompakte 43 cm ERGO løvrakehodet fra CELLFAST tilgjengelig her for din bekvemmelighet. Hvis du trenger et allsidig verktøy, velg den universelle 37 cm ERGO metallraken fra CELLFAST, ideell for både plenpleie og jordutjevning langs kanter. Ikke overse våre mindre håndverktøy, som er essensielle for å vedlikeholde blomsterbed og balkongkasser. Den lette 8-tinns raken med et 60 cm håndtak er perfekt for arbeid i tett beplantede kanter, mens hakke/spade 2-i-1 er uunnværlig for å plante ny flora og fjerne dyptrukkede ugress. Vår samling inkluderer mange flere utmerkede og funksjonelle hageverktøy - bare bla gjennom bildene!

Vi tilbyr raker i forskjellige størrelser, med eller uten håndtak, alle til konkurransedyktige priser og med kostnadseffektiv levering rett til døren din. Vent ikke lenger - dra nytte av vårt omfattende tilbud og nyt enkelheten av netthandel uten bryet med køer, tunge løft eller overbetaling. Hagen din fortjener det beste, og vi har alt. Besøk oss nå!