• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Kruidenmeststoffen

Kruidenmeststoffen zijn producten waarvan de inhoud overeenkomt met de behoeften van de meest veeleisende kruidenplanten. Of u nu munt, basilicum, oregano of citroenmelisse in uw tuin kweekt, of van plan bent om een mini kruidentuin op het balkon of de vensterbank in de keuken te beginnen, producten uit deze categorie zullen u helpen de gewenste resultaten te bereiken. Bekijk onze selectie van kruidenmeststoffen die we voor u hebben voorbereid!

Ziołovit – Kruidenmeststof met Guano van Zielony Dom, Biohumus MAX van Target en de Organische Tomaat en Kruidenmeststof - Concentraat voor 140 liter wateroplossing van Substral zijn onze bestsellers onder kruidenvoeding. De langdurige Target Tomaat en Kruidenmeststof van Target, een van de meest efficiënte producten in zijn categorie, zal u helpen de planten die in de tuin worden gekweekt goed aan te vullen. Dit korrelige product lost langzaam op en dringt geleidelijk de grond binnen, waardoor kruiden gedurende een langere periode tot enkele maanden voldoende voedingsdoses krijgen. Wij bevelen de Compo Plant voedingsstof aan in een wegwerp, praktische applicator, voor planten gekweekt in potten en andere containers.

Ongeacht welke meststof u kiest uit onze uitgebreide selectie, garanderen wij uw volledige tevredenheid. Producten die beschikbaar zijn in onze winkel komen van gerenommeerde fabrikanten van meststoffen en plantenvoeding. U kunt in onze online winkel alleen originele, gecertificeerde producten kopen die voldoen aan de strengste EU-criteria. Wij staan voor prijzen die voor iedereen betaalbaar zijn en stellen seizoensaanbiedingen voor, wat elk bezoek aan onze winkel winstgevend maakt voor u. Verspil geen tijd met het bezoeken van fysieke tuincentra, want hier vindt u alles wat uw tuin en kamerplanten nodig hebben. Wij nodigen u van harte uit voor een snelle winkelronde.