• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Билкови торове

Торовете за билки са продукти, чийто съдържание отговаря на изискванията на най-изисканите билкови растения. Независимо дали отглеждате мента, босилек, риган или мелиса в градината си, или планирате да създадете мини билкова градина на балкона или на кухненската прозорска дъска, продуктите от тази категория ще ви помогнат да постигнете желаните резултати. Разгледайте внимателно избора от торове за билки, които сме подготвили за вас!

Ziołovit - Тор за билки с гуано от Zielony Dom, Biohumus MAX от Target и Органичен томатен и билков тор - Концентрат за 140 литра воден разтвор от Substral са нашите най-продавани продукти в категорията на хранителните добавки за билки. Дълготрайният тор за домати и билки на Target, един от най-ефективните продукти в своята категория, ще ви помогне да подпомогнете правилно растенията, отглеждани в градината. Този гранулиран продукт се разтваря и прониква в почвата бавно и постепенно, предоставяйки на билките достатъчни дози хранителни вещества през продължителен период от време, дори до няколко месеца. Препоръчваме Compo Plant хранителното вещество в еднократен, практичен апликатор, за растения, отглеждани в саксии и други съдове.

Без значение кой тор бихте избрали от нашето обширно предложение, гарантираме ви пълно удовлетворение. Продуктите, предлагани в нашия магазин, идват от известни производители на торове и растителни добавки. В нашия онлайн магазин можете да закупите само оригинални, сертифицирани продукти, които отговарят на най-строгите изисквания на ЕС. Ние предлагаме цени, достъпни за всеки, и предлагаме сезонни оферти, което прави всяко посещение в нашия магазин изгодно за вас. Не губете време да посещавате физически градинарски центрове, тъй като тук ще намерите всичко, от което се нуждаете за вашата градина и домашни растения. Сърдечно ви каним на бързо пазаруване.