• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Yrttilannoitteet

Yrttilannoitteet ovat tuotteita, joiden sisältö vastaa vaativimpien yrttikasvien vaatimuksia. Olipa kyseessä mintun, basilikan, oreganon tai sitruunamelissan kasvattaminen puutarhassasi tai jos aiot perustaa pienen yrttitarhan parvekkeelle tai keittiön ikkunalaudalle, tämän kategorian tuotteet auttavat sinua saavuttamaan toivotut tulokset. Tutustu tarkemmin valikoimaamme yrttilannoitteita, jotka olemme valmistaneet sinua varten!

Ziołovit – Yrttilannoite Guanolla Zielony Domilta, Biohumus MAX Targetilta ja Orgaaninen Tomaatti ja Yrttilannoite - Tiiviste 140 litraan vettä Substralilta ovat myydyimpiä tuotteitamme yrttiruokien kategoriassa. Targetin pitkäkestoinen Tomaatti ja Yrttilannoite, yksi tehokkaimmista tuotteista luokassaan, auttaa sinua täydentämään oikein puutarhassa kasvatettuja kasveja. Tämä rakeinen tuote liukenee ja tunkeutuu maahan hitaasti ja vähitellen, tarjoten yrtteille riittäviä ravintoaineannoksia pidemmän ajan, jopa useiden kuukausien ajan. Suosittelemme Compo Kasviravinteen käyttöä kertakäyttöisessä, käytännöllisessä levittimessä, ruukuissa ja muissa astioissa kasvatettaville kasveille.

Riippumatta siitä, minkä lannoitteen valitset laajasta valikoimastamme, takaamme täyden tyytyväisyytesi. Myymälässämme saatavilla olevat tuotteet ovat peräisin tunnetuilta lannoite- ja kasviravinteiden valmistajilta. Verkkokaupassamme voit ostaa vain alkuperäisiä, sertifioituja tuotteita, jotka täyttävät tiukimmat EU:n kriteerit. Tarjoamme edullisia hintoja kaikille ja esitämme kausittaisia tarjouksia, mikä tekee jokaisesta käynnistä myymälässämme kannattavan sinulle. Älä tuhlaa aikaa fyysisiin puutarhakeskuksiin, sillä täältä löydät kaiken, mitä puutarhasi ja kotikasvisi tarvitsevat. Kutsumme sinut sydämellisesti nopealle ostoskierrokselle.