Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Биљна ђубрива

Херб Ђубрива су производи чији садржај одговара захтевима најзахтевнијих биљака. Ако нана, босиљак, оригано и матичњак расте у вашој башти или ако намеравате да поставите мини биљни врт на балкону или кухињској прозорској дасци, производи ове категорије помоћи ће вам да постигнете жељене резултате. Погледајте изблиза ђубриво за биљке које смо припремили за вас!

Зиоłовит - биљно ђубриво са гваном из Зиелони Дома, Биохумус МАКС из Таргет и органско ђубриво од парадајза и биљака - концентрат за 140 литара воденог раствора из Субстрала наши су најпродаванији производи међу храном за биљке. Дуготрајно гнојиво од парадајза и биљака Таргет, један од најефикаснијих производа у својој категорији, помоћи ће вам да правилно допуните биљке узгајане у башти. Овај гранулирани производ раствара се и продире у тло полаганим, постепеним темпом, те тако обезбеђује биљкама довољне дозе хранљивих састојака током дужег временског периода до неколико месеци. Препоручујемо храњиве састојке Цомпо Плант у практичном апликатору за једнократно коришћење за биљке узгајане у саксијама и другим контејнерима.

Без обзира на то које бисте ђубриво изабрали из нашег великог избора, гарантујемо вам потпуно задовољство. Производи доступни у нашој продавници долазе од реномираних произвођача ђубрива и биљне хране. Оригиналне, сертификоване производе који испуњавају најстроже ЕУ критеријуме можете купити само у нашој интернет продавници. Залажемо се за цене приступачне свима и предлажемо сезонске понуде, што сваку посету нашој продавници чини профитабилном за вас. Не губите време на посету баштенских центара, јер ћете овде пронаћи све што је потребно вашем врту и кућним биљкама. Позивамо вас на брзи обилазак куповине.

Nema proizvoda u ovom odeljku