• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Iarbă

Îngrășăminte pentru Ierburi sunt produse al căror conținut corespunde cerințelor celor mai exigente plante de ierburi. Fie că vă creșteți mentă, busuioc, oregano sau roiniță în grădină, sau intenționați să stabiliți o mini grădină de ierburi pe balcon sau pe pervazul ferestrei din bucătărie, produsele din această categorie vă vor ajuta să obțineți rezultatele dorite. Aruncați o privire mai atentă la selecția noastră de îngrășăminte pentru ierburi pe care le-am pregătit pentru dumneavoastră!

Ziołovit – Îngrășământ pentru Ierburi cu Guano de la Zielony Dom, Biohumus MAX de la Target și Îngrășământul Organic pentru Roșii și Ierburi - Concentrat pentru 140 de litri soluție de apă de la Substral sunt cele mai bine vândute produse ale noastre în categoria hranei pentru ierburi. Îngrășământul de lungă durată pentru Roșii și Ierburi de la Target, unul dintre cele mai eficiente produse din categoria sa, vă va ajuta să completați corespunzător plantele cultivate în grădină. Acest produs granulat se dizolvă și pătrunde în sol încet și treptat, oferind astfel ierburilor doze suficiente de nutrienți pe o perioadă extinsă de până la câteva luni. Recomandăm nutrientul pentru plante Compo într-un aplicator practic de unică folosință, pentru plantele cultivate în ghivece și alte recipiente.

Indiferent de îngrășământul pe care îl alegeți din gama noastră extinsă, vă garantăm satisfacția completă. Produsele disponibile în magazinul nostru provin de la producători renumiți de îngrășăminte și hrană pentru plante. În magazinul nostru online puteți achiziționa doar produse originale, certificate care îndeplinesc cele mai stricte criterii ale UE. Oferim prețuri accesibile pentru toată lumea și propunem oferte sezoniere, ceea ce face fiecare vizită în magazinul nostru profitabilă pentru dumneavoastră. Nu pierdeți timpul vizitând centrele de grădinărit fizice, deoarece aici veți găsi tot ce au nevoie grădina și plantele de casă ale dumneavoastră. Vă invităm cu căldură la un tur rapid de cumpărături.