• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Iarbă

Îngrășămintele pe bază de plante sunt produse al căror conținut corespunde cerințelor celor mai exigente plante cu plante. În cazul în care menta, busuiocul, oregano și balsam de lămâie cresc în grădina dvs. sau dacă intenționați să amenajați o mini grădină de plante pe balcon sau pervazul ferestrei din bucătărie, produsele din această categorie vă vor ajuta să obțineți rezultatele dorite. Aruncați o privire mai atentă asupra selecției de îngrășăminte pe plante pe care v-am pregătit-o!

Ziołovit - Îngrășământ cu plante cu Guano de la Zielony Dom, Biohumus MAX de la Target și Îngrășământ organic pentru roșii și plante - Concentrat pentru 140 de litri de soluție de apă de la Substral sunt bestsellerurile noastre printre alimentele cu plante. Îngrășământul de durată Target pentru roșii și ierburi de la Target, unul dintre cele mai eficiente produse din categoria sa, vă va ajuta să completați în mod corespunzător plantele cultivate în grădină. Acest produs granulat se dizolvă și pătrunde în sol într-un ritm lent, treptat, oferind astfel ierburi cu doze suficiente de nutrienți pe o perioadă extinsă de timp de până la câteva luni. Vă recomandăm nutrienții Compo Plant într-un aplicator de unică folosință, practic, pentru plantele cultivate în ghivece și alte recipiente.

Indiferent de faptul, ce îngrășământ ați alege din vasta noastră selecție, vă garantăm satisfacția deplină. Produsele disponibile în magazinul nostru provin de la renumiți producători de îngrășăminte și alimente vegetale. Puteți achiziționa produse originale, certificate și care îndeplinesc cele mai stricte criterii UE, de la magazinul nostru online. Susținem prețuri accesibile tuturor și propunem oferte sezoniere, ceea ce face ca fiecare vizită la magazinul nostru să fie profitabilă pentru dvs. Nu pierdeți timpul vizitând centrele de grădină din cărămidă și mortar, deoarece veți găsi aici tot ce aveți nevoie pentru grădină și plante de acasă. Vă invităm cu drag să faceți un tur rapid de cumpărături.

-10%
11.49 leu 12.77 leu
Promoția se încheie
Herba Strong - vitamină nutritivă pentru plante - 30 ml - -10%
12.33 leu 13.70 leu
Promoția se încheie
Ziołovit - îngrășământ pe bază de guano - Zielony Dom® - 300 ml - -10%
16.00 leu 17.78 leu
Promoția se încheie
Bata de îngrășăminte pentru plante și legume BIO - Compo® - 20 szt. - -10%
30.56 leu 33.95 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ vegetal și vegetal BIO pentru culturi organice - Florovit® - 800 g - -10%
42.67 leu 47.41 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ pe bază de plante BIO - Compo® - 500 ml - -10%
43.56 leu 48.40 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ Eko pentru plante, roșii și castraveți - Target® - 1 kg - -10%
44.00 leu 48.89 leu
Promoția se încheie
Îngrășământ universal - Grădină - Planta® - 3 kg - -10%
58.20 leu 64.67 leu
Promoția se încheie
Herb Food - Compo® - dozator de 50 x 30 ml - -10%
488.27 leu 542.53 leu
Promoția se încheie