• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Gyógynövényes műtrágyák

A gyógynövényes műtrágyák olyan termékek, amelyek tartalma megfelel a legigényesebb növények követelményeinek. Ha a mentád, a bazsalikom, az oregánó és a citromfű nő a kertedben, vagy mini gyógynövénykertet akarsz létesíteni az erkélyen vagy a konyhai ablakpárkányon, akkor e kategória termékei segítenek a kívánt eredmények elérésében. Nézze meg közelebbről az Ön számára készített gyógynövényes műtrágya választékot!

Ziołovit - Gyógynövényes műtrágya Guanóval a Zielony Dom-tól, a Biohumus MAX a Target-től, valamint az Organic Paradicsom és Gyógynövény-műtrágya - Koncentrátum 140 liter Substral-os vízoldathoz a legnépszerűbb termékeink a gyógynövényes ételek közül. A Target tartós Target paradicsom- és gyógynövénytrágyája, kategóriájának egyik leghatékonyabb terméke, segít a kertben termesztett növények megfelelő kiegészítésében. Ez a szemcsés termék lassan, fokozatosan feloldódik és behatol a talajba, így a gyógynövényeknek elegendő tápanyagadagot biztosít hosszabb, akár több hónapos időtartam alatt. A Compo Plant tápanyagot eldobható, praktikus applikátorban ajánljuk cserepekben és egyéb edényekben termesztett növények számára.

Függetlenül attól, hogy melyik műtrágyát választaná széles választékunkból, garantáljuk teljes megelégedését. Az üzletünkben kapható termékek a műtrágyák és a növényi élelmiszerek elismert gyártóitól származnak. Csak eredeti, tanúsított termékeket vásárolhat online boltunkban, amelyek megfelelnek a legszigorúbb uniós kritériumoknak. Kiállunk a mindenki számára megfizethető árak mellett, és szezonális ajánlatokat javasolunk, ami minden üzletlátogatást nyereségessé tesz az Ön számára. Ne pazarolja az idejét a tégla és habarcs kertészeti központok látogatására, mivel itt mindent megtalál, amire kertjének és házi növényeinek szüksége van. Szeretettel meghívunk egy gyors vásárlási túrára.