• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Gyógynövény műtrágyák

Fűszernövény Trágyák olyan termékek, amelyek tartalma megfelel a legigényesebb gyógynövények követelményeinek. Legyen szó menta, bazsalikom, oregánó vagy citromfű termesztéséről a kertjében, vagy ha egy mini gyógynövénykertet szeretne létrehozni az erkélyen vagy a konyha ablakpárkányán, e kategória termékei segíteni fognak az elvárt eredmények elérésében. Nézzen szét a számunkra összeállított Fűszernövény Trágyák választékában!

Ziołovit – Fűszernövény Trágya Guano-val a Zielony Domtól, Biohumus MAX a Targettől, valamint az Organikus Paradicsom és Fűszernövény Trágya - Koncentrátum 140 liter vízoldathoz a Substraltól a gyógynövény táplálékaink közötti legkelendőbbek. A Target hosszú távú Paradicsom és Fűszernövény Trágya, a kategóriájának egyik leghatékonyabb terméke, segíteni fog megfelelően kiegészíteni a kertben termesztett növényeket. Ez a szemcsés termék lassan oldódik fel és hatol be a talajba, így hosszabb időn keresztül, akár több hónapon át biztosítja a gyógynövények számára a szükséges tápanyag adagokat. Ajánljuk a Compo növénytáplálót egyszer használatos, praktikus applikátorban, cserépben és egyéb tartályokban termesztett növényekhez.

Bármelyik trágyát is választja széles választékunkból, teljes megelégedését garantáljuk. Boltunkban kapható termékek elismert műtrágya- és növénytáplálék gyártóktól származnak. Online boltunkban csak eredeti, tanúsított termékeket vásárolhat, amelyek megfelelnek az EU legszigorúbb kritériumainak. Mindenki számára megfizethető árakat kínálunk és szezonális ajánlatokat javaslunk, ami minden látogatását nyereségessé teszi üzletünkben. Ne vesztegesse idejét a fizikai kertészeti központok látogatásával, mivel itt minden megtalálható, amire a kertje és otthoni növényei szükséget tartanak. Szeretettel várjuk Önt egy gyors bevásárló túrára.