• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Örngödselmedel

Örtgödsel är produkter vars innehåll motsvarar kraven hos de mest krävande örtväxterna. Oavsett om du odlar mynta, basilika, oregano eller citronmeliss i din trädgård, eller om du planerar att inrätta en mini örtagård på balkongen eller köksfönsterkarmen, kommer produkter från denna kategori att hjälpa dig att uppnå önskade resultat. Ta en närmare titt på urvalet av örtgödsel som vi har förberett för dig!

Ziołovit – Örtgödsel med Guano från Zielony Dom, Biohumus MAX från Target och Organisk Tomat- och Örtgödsel - Koncentrat för 140 liter vattenlösning från Substral är våra bästsäljare inom örtmat. Targets långvariga Tomat- och Örtgödsel, en av de mest effektiva produkterna i sin kategori, hjälper dig att korrekt komplettera växter som odlas i trädgården. Denna granulerade produkt löser sig och tränger in i jorden långsamt och gradvis, vilket ger örterna tillräckliga näringsdoser under en utsträckt tidsperiod på upp till flera månader. Vi rekommenderar Compo Plant näringsämne i en engångs, praktisk applikator, för växter som odlas i krukor och andra behållare.

Oavsett vilken gödsel du väljer från vårt omfattande sortiment garanterar vi din fulla tillfredsställelse. Produkterna som finns i vår butik kommer från välrenommerade tillverkare av gödselmedel och växtnäring. Du kan endast köpa original, certifierade produkter som uppfyller de strängaste EU-kriterierna i vår onlinebutik. Vi står för priser som är överkomliga för alla och föreslår säsongserbjudanden, vilket gör varje besök i vår butik lönsamt för dig. Slösa inte bort tid på att besöka fysiska trädgårdscentra, eftersom du hittar allt din trädgård och krukväxter behöver här. Vi inbjuder dig varmt till en snabb shoppingrunda.