Baja herba

Pupuk Herba adalah produk yang isinya sesuai dengan kehendak tanaman ramuan yang paling menuntut. Sekiranya pudina, kemangi, oregano dan balsem lemon tumbuh di kebun anda atau sekiranya anda berhasrat untuk mendirikan taman herba mini di balkoni atau tingkap dapur, produk dari kategori ini akan membantu anda mencapai hasil yang diinginkan. Lihat lebih dekat pemilihan baja ramuan yang telah kami sediakan untuk anda!

Ziołovit - Herb Fertilizer with Guano dari Zielony Dom, Biohumus MAX dari Target and the Organic Tomato and Herb Fertilizer - Pekat untuk larutan 140 liter air dari Substral adalah produk terlaris kami dalam makanan herba. Baja Tomato dan Herba Sasaran Tahan Lama dari Target, salah satu produk paling berkesan dalam kategorinya, akan membantu anda menambah tanaman yang ditanam di kebun dengan betul. Produk berbutir ini larut dan menembus tanah pada kecepatan yang perlahan dan bertahap, oleh itu memberi ramuan nutrien yang mencukupi kepada ramuan dalam jangka masa yang panjang hingga beberapa bulan. Kami mengesyorkan nutrien Compo Plant dalam aplikator praktikal sekali pakai, untuk tanaman yang tumbuh di dalam pasu dan bekas lain.

Terlepas dari kenyataan, baja mana yang akan anda pilih dari banyak pilihan kami, kami menjamin kepuasan anda sepenuhnya. Produk yang terdapat di kedai kami berasal dari pengeluar baja dan makanan tumbuhan terkenal. Anda hanya boleh membeli produk asli dan diperakui yang memenuhi kriteria EU yang paling ketat di kedai dalam talian kami. Kami bermaksud harga yang berpatutan untuk semua orang dan mengemukakan tawaran bermusim, yang menjadikan setiap lawatan di kedai kami menguntungkan untuk anda. Jangan buang masa untuk mengunjungi pusat kebun batu bata, kerana anda akan dapati semua yang diperlukan oleh kebun dan tanaman rumah anda di sini. Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah yang cepat.

There are no products in this section