• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gnojiva za bilje

Gnojiva za bilje su proizvodi čiji sastav odgovara zahtjevima najzahtjevnijih biljnih biljaka. Bilo da u svom vrtu uzgajate metvicu, bosiljak, origano ili melisu, ili namjeravate postaviti mini biljni vrt na balkonu ili prozorskoj dasci kuhinje, proizvodi iz ove kategorije pomoći će vam postići željene rezultate. Pogledajte naš izbor gnojiva za bilje koje smo pripremili za vas!

Ziołovit – Gnojivo za bilje s Guanom iz Zielony Dom, Biohumus MAX iz Targeta i Organsko rajčica i biljno gnojivo - Koncentrat za 140 litara vodene otopine iz Substrala su naši najprodavaniji proizvodi u kategoriji hrane za bilje. Dugotrajno rajčica i biljno gnojivo iz Targeta, jedan od najučinkovitijih proizvoda u svojoj kategoriji, pomoći će vam pravilno nadopuniti biljke uzgajane u vrtu. Ovaj granulirani proizvod se polako otapa i prodire u tlo, pružajući biljkama dovoljne doze hranjivih tvari tijekom produljenog razdoblja, do nekoliko mjeseci. Preporučujemo Compo biljno hranjivo u jednokratnom, praktičnom aplikatoru, za biljke uzgajane u loncima i drugim spremnicima.

Bez obzira na to koje gnojivo odaberete iz našeg širokog asortimana, jamčimo vaše potpuno zadovoljstvo. Proizvodi dostupni u našoj trgovini dolaze od renomiranih proizvođača gnojiva i biljne hrane. U našoj internetskoj trgovini možete kupiti samo originalne, certificirane proizvode koji ispunjavaju najstrože EU standarde. Nudimo cijene pristupačne svima i predlažemo sezonske ponude, što čini svaki posjet našoj trgovini profitabilnim za vas. Ne gubite vrijeme posjećujući fizičke vrtnarske centre, jer ovdje ćete pronaći sve što vaš vrt i kućne biljke trebaju. Srdačno vas pozivamo na brzi shopping izlet.