• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Selecții de Flori

"Mixurile de semințe de flori" sunt o categorie adaptată atât pentru proprietarii de grădini ocupați, cât și pentru grădinarii începători în căutarea unor compoziții de plante pre-aranjate. Semințele disponibile în mixurile noastre variate de semințe de flori vor satisface cu siguranță nevoile chiar și ale celor mai pretențioși entuziaști ai grădinăritului. Suntem mândri că oferim doar combinații testate, provenite de la producători de top și renumiți. Când faceți cumpărături în magazinul nostru de grădinărit online, sunteți garantat semințe cu rate excelente de germinație, asigurând o înflorire rapidă și frumoasă în grădina dvs.

Vă întrebați ce se potrivește nevoilor dvs. astăzi? "Mixurile noastre de semințe de flori" sunt concepute pentru nevoi specifice de grădinărit. Descoperiți gama noastră de compoziții care nu numai că cresc rapid, dar își mențin și înflorirea pentru o perioadă extinsă, toate cerând un minim de îngrijire. Dacă vizați plante potrivite pentru locații însorite și uscate, Mixul nostru pentru Cimitir, compus din plante anuale și perene, va fi o alegere excelentă. Aceste plante sunt remarcabil de rezistente la lipsa de apă și la vremea severă, oferind o afișare florală armonioasă și multicoloră pe parcursul sezonului lor de înflorire. Pentru zone cu multă lumină solară, Mixul nostru pentru Acoperiș va înflori magnific. Această combinație conține plante de talie mică, cunoscute pentru rezistența lor la ploi abundente, îngheț, vânturi puternice, soare intens și secetă. Mai mult, mixul nostru care respinge țânțarii și căpușele ar putea fi o adăugare unică în grădina dvs. Compus din plante aromatice, s-a dovedit a fi eficient în a alunga aceste dăunătoare. Și, dacă scopul dvs. este să creați o poiană ecologică pentru a atrage polenizatorii, Pajiștea de flori Express este alegerea dvs. Acest amestec se laudă cu plante decorative, bogate în nectar, care cresc la o rată impresionantă și încep să înflorească devreme.

Scufundați-vă în gama largă de amestecuri de semințe de flori disponibile în magazinul nostru de grădinărit. Semințele noastre vor face crearea unei pajiști, unui pat de flori, unei borduri sau chiar a unei grădini de stânci o experiență ușoară și satisfăcătoare. Cumpărați amestecurile noastre de semințe de flori astăzi la prețuri imbatabile și bucurați-vă de livrare rapidă!