• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

alaluokat

Tuotesuodattimet

Hinta

Kukkavalinnat

"Kukkasiemen sekoitukset" on kategoria, joka on räätälöity sekä kiireisille puutarhanomistajille että aloitteleville puutarhureille, jotka etsivät valmiiksi järjestettyjä kasvikompositioita. Tarjolla olevat siemenet monipuolisissa kukkasiemen sekoituksissamme täyttävät varmasti jopa vaativimpien puutarhanhoidon harrastajien tarpeet. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme vain testattuja yhdistelmiä huippu- ja tunnetuilta tuottajilta. Kun teet ostoksia verkkopuutarhakaupassamme, saat varmasti erinomaisen itävyysasteen omaavia siemeniä, jotka varmistavat nopean ja kauniin kukinnan puutarhassasi.

Mietitkö, mikä sopii tarpeisiisi tänään? "Kukkasiemen sekoituksemme" on suunniteltu erityisiin puutarhanhoitotarpeisiin. Löydä valikoimamme koostumuksista, jotka eivät ainoastaan kasva nopeasti, vaan myös säilyttävät kukintansa pitkään, samalla kun ne vaativat vain vähän hoitoa. Jos etsit kasveja aurinkoisiin ja kuiviin paikkoihin, Hautausmaan sekoituksemme, joka sisältää sekä vuotuisia että monivuotisia kasveja, on erinomainen valinta. Nämä kasvit ovat erityisen kestäviä vesipulaa ja ankarat sääolosuhteet huomioon ottaen, tarjoten harmonisen, monivärisen kukinnan kukintakaudellaan. Aurinkoisille alueille Kattomme sekoitus kukkii upeasti. Tämä yhdistelmä sisältää lyhytkasvuisia kasveja, jotka tunnetaan niiden kestävyydestä rankkasateita, hallaa, voimakkaita tuulia, voimakasta aurinkoa ja kuivuutta vastaan. Lisäksi hyönteisiä karkottava sekoituksemme voisi olla ainutlaatuinen lisä puutarhaasi. Se sisältää aromaattisia kasveja, ja on todistettu tehokkaasti torjuvan nämä tuholaiset. Ja, jos tavoitteesi on perustaa ekologinen niitty houkuttelemaan pölyttäjiä, Express Flower Meadow on valintasi. Tämä seos sisältää koristeellisia, nektaripitoisia kasveja, jotka kasvavat vaikuttavalla nopeudella ja alkavat kukkia varhain.

Sukella laajaan valikoimaan kukansiemen sekoituksia, jotka ovat saatavilla puutarhakaupassamme. Siemenemme tekevät niityn, kukkapenkin, reunan tai jopa kivipuutarhan luomisesta helppoa ja palkitsevaa. Osta kukansiemen sekoituksiamme tänään voittamattomaan hintaan ja nauti nopeasta toimituksesta!