• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Bloem selecties

"Bloemzaadmixen" is een categorie speciaal gemaakt voor zowel drukke tuineigenaren als beginnende tuiniers die op zoek zijn naar vooraf samengestelde plantcombinaties. De zaden in onze diverse bloemzaadmixen zullen zeker voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende tuinliefhebbers. Wij zijn er trots op dat we alleen geteste combinaties aanbieden die afkomstig zijn van top- en gerenommeerde producenten. Wanneer je winkelt in onze online tuinwinkel, ben je gegarandeerd van zaden met een uitstekend kiempercentage, wat zorgt voor een snelle en mooie bloei in je tuin.

Vraag je je af wat vandaag bij je past? Onze "Bloemzaadmixen" zijn ontworpen voor specifieke tuinbehoeften. Ontdek ons assortiment samenstellingen die niet alleen snel groeien, maar ook hun bloei gedurende een langere periode behouden, en dat allemaal met minimale verzorging. Als je op zoek bent naar planten geschikt voor zonnige en droge locaties, zal onze Begraafplaatsmix, bestaande uit zowel eenjarige als meerjarige planten, een uitstekende keuze zijn. Deze planten zijn opmerkelijk veerkrachtig tegen watertekort en zwaar weer en zorgen voor een harmonieuze, veelkleurige bloemenpracht gedurende hun bloeiseizoen. Voor gebieden met veel zonlicht zal onze Dakmix prachtig bloeien. Deze combinatie bevat kortstondige planten die bekend staan om hun uithoudingsvermogen tegen hevige regenbuien, vorst, harde wind, intense zon en droogte. Bovendien kan onze mix die muggen en teken afstoot een unieke toevoeging zijn aan je tuin. Bestaande uit aromatische planten, is bewezen dat het deze plagen effectief afschrikt. En als je doel is om een milieuvriendelijke weide op te zetten om bestuivers aan te trekken, is de Express Bloemenweide jouw eerste keuze. Deze mix beschikt over decoratieve, nectar-rijke planten die in een indrukwekkend tempo groeien en vroeg beginnen te bloeien.

Dompel jezelf onder in het brede assortiment bloemzaadmengsels verkrijgbaar in onze tuinwinkel. Onze zaden maken het creëren van een weide, bloembed, border of zelfs een rotstuin een eenvoudige en lonende ervaring. Koop vandaag nog onze bloemzaadmengsels tegen onverslaanbare prijzen en geniet van een snelle levering!