• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Blomblandning fröer

"Blomsterfröblandningar" är en kategori skräddarsydd för både upptagna trädgårdsägare och nybörjargrönskare på jakt efter förarrangerade växtkompositioner. Fröna i våra mångsidiga blomsterfröblandningar kommer säkert att uppfylla behoven hos även de mest krävande trädgårdsentusiasterna. Vi är stolta över att enbart erbjuda testade kombinationer från topproducenter och välrenommerade tillverkare. När du handlar i vår online trädgårdsbutik garanteras du frön med utmärkta groningshastigheter, vilket säkerställer en snabb och vacker blomning i din trädgård.

Undrar du vad som passar dina behov idag? Våra "Blomsterfröblandningar" är utformade för specifika trädgårdsbehov. Upptäck vårt sortiment av kompositioner som inte bara växer snabbt utan också behåller sin blomning under en längre tid, allt med minimal vård. Om du letar efter växter lämpliga för soliga och torra platser är vår Kyrkogårdsblandning, bestående av både ettåriga och fleråriga växter, ett utmärkt val. Dessa växter är märkbart motståndskraftiga mot vattenbrist och hårt väder, vilket ger en harmonisk, flerfärgad blomsterutställning under hela blomningssäsongen. För områden med gott om solljus kommer vår Takblandning att blomstra magnifikt. Denna kombination innehåller kortvuxna växter kända för sin uthållighet mot kraftiga regnskurar, frost, kraftiga vindar, intensiv sol och torka. Dessutom kan vår blandning som avskräcker mygg och fästingar vara ett unikt tillskott till din trädgård. Blandningen består av aromatiska växter och det är bevisat att den effektivt avskräcker dessa skadedjur. Och om ditt mål är att skapa en ekologisk äng för att locka pollinatorer är Express Flower Meadow ditt förstahandsval. Denna blandning skryter med dekorativa, nektarrika växter som växer i en imponerande takt och börjar blomma tidigt.

Fördjupa dig i det breda utbudet av blomfröblandningar som finns tillgängliga i vår trädgårdsbutik. Våra frön gör det enkelt och givande att skapa en äng, blomsterbädd, kant eller till och med en sten trädgård. Köp våra blomfröblandningar idag till oslagbara priser och njut av snabb leverans!