Navpični vrt

Navpični vrt, sestavljen iz cvetoče stene, spada med najlepše okraske za dom, teraso ali balkon. Prihranki prostora v kombinaciji z izrednimi vizualnimi učinki so le dve od mnogih prednosti tega načina gojenja rastlin. Najboljše ideje za navpične vrtove boste našli v naši spletni trgovini. Oglejte si našo ponudbo!

Ne glede na to, če imate radi lončne rože ali prosti čas gojite užitne rastline, boste potrebovali komplet visečih lončkov s pomično podlago za vozičke. Praktično, lahko in prostorno stojalo vam bo omogočilo gojenje rastlin na petih nivojih! Opremljen je z močnimi kavlji za lonce in širokimi policami, idealnimi za namestitev velikih balkonskih škatel. V kompletu so tudi posode iz trpežne plastike - v njih boste lahko uspešno gojile cvetoče rastline s slednimi poganjki, gostimi zeliščami ali listnato zelenjavo. Ta predstavljeni komplet visečih loncev je primeren za notranjo in zunanjo uporabo - niti sončna svetloba, niti nizke temperature niti dež ne bodo škodovali. Razmislite tudi o naših drugih posodah, ki bi jih lahko uporabili pri postavitvi nepozabnega navpičnega vrta.

Visoka kakovost za ceno, ki je dostopna vsem - to je credo naše spletne trgovine. Do vaših vrat bomo dostavili večnamenske lonce in sadilnike za domačo in balkonsko uporabo od priznanih proizvajalcev. Pri nas je postavitev navpičnega vrta enostavno. Prepričajte se sami - vljudno vas spodbujamo, da izveste več o naši ponudbi!