• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Вертикална градина

Вертикалната градина, включително и с живописна цъфтяща стена, представлява един от най-красивите украшения, които можете да си представите за вашия дом, тераса или балкон. Вертикалната градина не само спестява място, но и предлага изключителни визуални ефекти, които са само две от многото предимства на този иновативен метод за отглеждане на растения. Разгледайте най-добрите идеи за Вертикални градини в нашия онлайн магазин и разгледайте нашето привлекателно предложение!

Без значение дали обичате цветята в саксии или отглеждате ядливи растения в свободното си време, нашият комплект от окачени саксии с подвижна база за количка е задължителен. Тази практична, лека и обширна поставка позволява отглеждането на растения на пет нива, като е оборудвана с устойчиви куки за саксии и широки рафтове, идеални за големи балконски кутии. Комплектът включва и устойчиви пластмасови контейнери, предназначени за успешно отглеждане на цъфтящи растения с пръстящи се клони, гъсти тревни класове или листни зеленчуци. Този комплект от окачени саксии е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба - слънцето, ниските температури или дъждът не му вредят. Разгледайте и нашите други контейнери, които могат да бъдат използвани за създаване на неповторима Вертикална градина.

Нашата онлайн търговия работи с мотото да предлага високо качество на достъпни цени за всички. Ние ще доставим многофункционални саксии и съдове за растения от известни производители директно до вашия дом, улеснявайки създаването на вашата Вертикална градина. Не изпускайте възможността да опитате удобството на нашите предложения - каним ви сърдечно да научите повече за нашите уникални продукти!