• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Вертикална градина

Вертикална градина, състояща се от цъфтяща стена, принадлежи към най-красивата украса за дом, тераса или балкон, която може да се представи. Спестяването на място в комбинация с изключителните визуални ефекти са само две от многото предимства на този метод за отглеждане на растения. В нашия онлайн магазин ще намерите най-добрите идеи за вертикални градини. Просто разгледайте нашето предложение!

Независимо от факта, ако обичате саксийни цветя или прекарвате свободно време в отглеждане на ядливи растения, ще ви е необходим комплект висящи саксии с подвижна основа за колички. Практичната, лека и вместима стойка ще ви позволи да отглеждате растения на пет нива! Той е оборудван със здрави куки за саксии и широки рафтове, идеални за настаняване на големи балконски кутии. Контейнерите, изработени от устойчива пластмаса, също са включени в комплекта - ще можете успешно да отглеждате цъфтящи растения с влачещи се издънки, гъсти билкови туфи или листни зеленчуци в тях. Този представен комплект висящи саксии е подходящ за вътрешна и външна употреба - нито слънчевата светлина, нито ниските температури, нито дъждът няма да навредят. Трябва да помислите и за другите ни контейнери, които биха могли да се използват при създаването на незабравима вертикална градина.

Високо качество на цената, достъпна за всички - това е кредото на нашия онлайн магазин. Ние ще доставим многофункционални саксии и рендета за домашна и балконна употреба от известни производители до вашата врата. Създаването на вертикална градина с нас е лесно. Уверете се сами - любезно ви насърчаваме да научите повече за нашето предложение!