• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Vertikal/hängande trädgård

En vertikal trädgård bestående av en blommande vägg tillhör det vackraste dekor för hem, terrass eller balkong. Rymdbesparing i kombination med extraordinära visuella effekter är bara två av många tillgångar i denna växtodlingsmetod. Du hittar de bästa idéerna för vertikala trädgårdar i vår onlinebutik. Titta bara på vårt erbjudande!

Oavsett faktum, om du älskar pottenblommor eller tillbringar fritid med att odla ätliga växter, behöver du en uppsättning hängkrukor med en rörlig vagnsbas. Praktiskt, lätt och rymligt stativ gör att du kan växa växter på fem nivåer! Den är utrustad med starka krokar för krukor och breda hyllor, perfekt för att hysa stora balkonglådor. Behållare tillverkade av slitstark plast ingår också i uppsättningen - du kan framgångsrikt odla blommande växter med släpskott, täta örtknölar eller bladgrönsaker i dem. Denna presenterade uppsättning av hängande krukor är lämplig för inomhus- och utomhusbruk - varken solljus eller låga temperaturer eller regn gör det någon skada. Du bör också tänka på våra andra containrar som kan användas för att skapa en oförglömlig vertikal trädgård.

Hög kvalitet för det pris som är överkomligt för alla - det är en onlinebutikens credo. Vi kommer att leverera krukor och planterare för hemmabruk och balkong från kända tillverkare direkt till din dörr. Det är enkelt att sätta upp en vertikal trädgård hos oss. Se själv - vi uppmuntrar dig vänligen att lära dig mer om vårt erbjudande!