• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Vertikal/hängande trädgård

En Vertikal Trädgård, inklusive en levande blommande vägg, är en av de mest förtrollande dekorationerna för ditt hem, terrass eller balkong. En Vertikal Trädgård sparar inte bara utrymme utan skapar även extraordinära visuella effekter, vilket är två av de många fördelarna med denna innovativa metod för att odla växter. Utforska de bästa idéerna för Vertikala Trädgårdar i vår nätbutik och ta en stund att bläddra genom vårt övertygande erbjudande!

Oavsett om du älskar krukväxter eller njuter av att odla ätbara växter på din fritid, är vårt set med hängande krukor med en rörlig vagnbas essentiellt. Detta praktiska, lätta och rymliga ställ underlättar växtodling på fem nivåer, med robusta krokar för krukor och breda hyllor som perfekt rymmer stora balkonglådor. Setet inkluderar också hållbara plastbehållare utformade för framgångsrik tillväxt av blommande växter med hängande skott, täta örttuvor eller bladgrönsaker. Denna uppsättning med hängande krukor är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och står emot solljus, låga temperaturer och regn utan någon skada. För en oförglömlig Vertikal Trädgård, överväg att inkludera våra andra tillgängliga behållare i din uppställning.

Vår nätbutik arbetar under mottot att erbjuda hög kvalitet till priser som alla har råd med. Vi ser till att leverera mångsidiga krukor och planters från välkända producenter direkt till din dörr, vilket förenklar processen att skapa din egen Vertikal Trädgård. Missa inte chansen att uppleva enkelheten med våra erbjudanden - du är varmt välkommen att lära dig mer om våra unika produkter!