• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Vertikalni vrtovi

Vertikalni vrtovi, uključujući zid obasjan cvjetovima, predstavljaju jedan od najljepših ukrasa za vaš dom, terasu ili balkon. Vertikalni vrtovi ne samo da štede prostor, već donose i izvanredne vizualne efekte, a to su samo dvije od mnogih prednosti ove inovativne metode uzgoja biljaka. Otkrijte najbolje ideje za Vertikalne vrtove u našoj internetskoj trgovini i bacite pogled na našu privlačnu ponudu!

Bilo da volite cvijeće u loncima ili u slobodno vrijeme uzgajate jestive biljke, naš set visećih lonaca s pokretnim postoljem za kolica je neophodan. Ovaj praktičan, lagan i prostran stalak omogućuje vam uzgoj biljaka na pet razina, opremljen je s jakim kukama za lončiće i širokim policama koje su savršene za velike balkonske kutije. Set uključuje i izdržljive plastične posude namijenjene uspješnom uzgoju cvjetnih biljaka s visećim izbojcima, gustih grmova začinskog bilja ili lisnatog povrća. Ovaj set visećih lonaca prikladan je za upotrebu i u zatvorenom i na otvorenom, otporan je na sunce, niske temperature i kišu. Za nezaboravne Vertikalne vrtove razmotrite i upotrebu naših drugih dostupnih posuda.

Naša internetska trgovina radi pod motom visoke kvalitete po cijenama pristupačnim svima. Dostavit ćemo vam višenamjenske lončiće i posude za biljke od renomiranih proizvođača izravno na vaša vrata, pojednostavljujući tako proces postavljanja vaših Vertikalnih vrtova. Nemojte propustiti priliku iskusiti lakoću naše ponude – srdačno vas pozivamo da saznate više o našim jedinstvenim proizvodima!