• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Vertikalni vrtovi

Okomiti vrt koji se sastoji od cvjetnog zida spada u najljepši ukras za dom, terasu ili balkon koji se može zamisliti. Ušteda prostora u kombinaciji s izvanrednim vizualnim efektima samo su dva od mnogih svojstava ove metode uzgoja biljaka. Najbolje ideje za okomite vrtove pronaći ćete u našoj internetskoj trgovini. Pogledajte samo našu ponudu!

Bez obzira na činjenicu, ako volite cvijeće u loncu ili provodite slobodno vrijeme uzgajajući jestive biljke, trebat će vam set visećih lonaca s pomičnom podlogom za kolica. Praktičan, lagan i prostran stalak omogućit će vam uzgoj biljaka na pet razina! Opremljen je snažnim kukama za lonce i širokim policama, idealnim za smještaj velikih balkonskih kutija. Kontejneri izrađeni od izdržljive plastike također su uključeni u set - uspjet ćete uspješno uzgajati cvjetnice s trajnim izdancima, gustim biljem i listovima povrća u njima. Ovaj predstavljeni set visećih posuda pogodan je za unutarnju i vanjsku upotrebu - ni sunčeva svjetlost, ni niske temperature, ni kiša neće nanijeti nikakvu štetu. Također biste trebali razmisliti o našim drugim spremnicima koji bi se mogli koristiti u postavljanju nezaboravnog okomitog vrta.

Visoka kvaliteta za cijenu pristupačnu svima - ovo je credo naše web trgovine. Na vaše ćemo vrata isporučiti višenamjenske posude i sadnice za kućnu i balkonsku upotrebu poznatih proizvođača. Postavljanje vertikalnog vrta kod nas je jednostavno. Uvjerite se sami - mi vas ljubazno potičemo da saznate više o našoj ponudi!