Taman menegak

Taman menegak yang terdiri daripada dinding berbunga adalah hiasan rumah, teres atau balkoni yang paling indah yang dapat dibayangkan. Penjimatan ruang yang digabungkan dengan kesan visual yang luar biasa hanyalah dua dari banyak aset kaedah penanaman tanaman ini. Anda akan mendapat idea terbaik untuk taman menegak di kedai dalam talian kami. Lihat sahaja tawaran kami!

Terlepas dari kenyataannya, jika anda menyukai bunga pot atau menghabiskan masa lapang dengan menanam tanaman yang boleh dimakan, anda memerlukan satu set pasu gantung dengan alas troli yang boleh bergerak. Tempat praktikal, ringan dan berkapasiti akan membolehkan anda menanam tanaman di lima peringkat! Ia dilengkapi dengan cangkuk yang kuat untuk periuk dan rak lebar, sesuai untuk menempatkan kotak balkoni besar. Bekas yang diperbuat daripada plastik tahan lama juga disertakan dalam set - anda akan berjaya menanam tanaman berbunga dengan pucuk pucuk, gumpalan ramuan lebat atau sayur-sayuran daun di dalamnya. Set periuk gantung yang dipersembahkan ini sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran - cahaya matahari, atau suhu rendah, atau hujan tidak akan membahayakannya. Anda juga harus mempertimbangkan bekas kami yang lain yang dapat digunakan dalam mendirikan taman menegak yang tidak dapat dilupakan.

Berkualiti tinggi untuk harga yang mampu dimiliki oleh semua orang - inilah kepercayaan kedai dalam talian kami. Kami akan menghantar periuk dan pekebun pelbagai guna untuk kegunaan rumah dan balkoni dari pengeluar terkenal hingga ke pintu rumah anda. Mudah mendirikan taman menegak dengan kami. Lihat sendiri - kami menggalakkan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran kami!

There are no products in this section