• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Grădină verticală

O grădină verticală formată dintr-un perete înflorit aparține celor mai frumoase decorațiuni de casă, terasă sau balcon imaginabile. Economisirea de spațiu, combinată cu efecte vizuale extraordinare, sunt doar două dintre multe active ale acestei metode de cultivare a plantelor. Veți găsi cele mai bune idei pentru grădini verticale la magazinul nostru online. Doar aruncă o privire la oferta noastră!

Indiferent de faptul că, dacă iubești florile de ghivece sau petreci timp liber cultivând plante comestibile, vei avea nevoie de un set de ghivece agățate cu o bază de cărucior mobilă. Standul practic, ușor și capabil îți va permite să crești plante pe cinci niveluri! Este echipat cu cârlige puternice pentru ghivece și rafturi largi, ideale pentru adăpostirea unor cutii mari de balcon. Containerele din plastic rezistent sunt, de asemenea, incluse în set - veți putea crește cu succes plantele cu flori cu lăstari, frunze de plante dense sau legume cu frunze în ele. Acest set prezentat de ghivece suspendate este potrivit pentru uz interior și exterior - nici lumina soarelui, nici temperaturile scăzute și nici ploaia nu îi vor face rău. De asemenea, ar trebui să luați în considerare celelalte containere care ar putea fi utilizate pentru amenajarea unei grădini verticale de neuitat.

De înaltă calitate pentru prețul accesibil tuturor - acesta este credo-ul magazinului nostru online. Vom livra ghivece și plantere polivalente pentru uz casnic și balcon de la producători renumiți chiar la ușa ta. Amenajarea unei grădini verticale este ușoară. Vizualizați-vă singuri - vă încurajăm cu drag să aflați mai multe despre oferta noastră!