• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Függőleges kert, növényfal

A virágzó falból álló függőleges kert tartozik a legszebb otthon, terasz vagy erkély díszítéshez. A helytakarékosság és a rendkívüli vizuális effektusok kombinációja csak kettő a növénytermesztési módszer sok eszközéből. A vertikális kertekkel kapcsolatos legjobb ötleteket az online áruházban találja meg. Csak nézd meg ajánlatunkat!

Függetlenül attól, hogy ha szereti a cserepes virágot, vagy szabadidejét szabadidejében ehető növények termesztésére tölti le, akkor szüksége van egy sor függő edényre mozgatható kocsi talppal. A praktikus, könnyű és tágas állvány lehetővé teszi a növények öt szintű növesztését! Erős horoggal van felszerelve edényekhez és széles polcokhoz, ideális nagy erkélydobozok befogadására. A tartós műanyagból készült konténerek szintén szerepelnek a készletben - sikeresen növekszik a virágzó növényeket hátsó hajtásokkal, sűrű gyógyfüvekkel vagy levélzöldségekkel. Ez a bemutatott lógó edénykészlet beltéri és kültéri használatra is alkalmas - sem a napfény, sem az alacsony hőmérséklet, sem az eső nem ártana. Fontolnia kell más tartályainkat is, amelyek felhasználhatók egy felejthetetlen függőleges kert felépítéséhez.

Kiváló minőség mindenki számára elérhető áron - ez az online áruházunk hitelfelvétele. Többcélú edényeket és vetőgépeket házhoz és erkélyhez használunk a neves gyártóktól az ajtóig. Egy függőleges kert felállítása velünk egyszerű. Nézze meg magad - szívesen javasoljuk, hogy többet megtudjon ajánlatunkról!