• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pystypuutarha

Pystypuutarha, joka sisältää elävän, kukkivan seinän, on yksi kauneimmista koristeista, joita voit kuvitella kotiisi, terassillesi tai parvekkeellesi. Tilaa säästävä Pystypuutarha tarjoaa myös erinomaisia visuaalisia efektejä, jotka ovat vain kaksi tämän innovatiivisen kasvatusmenetelmän monista eduista. Löydät parhaat ideat Pystypuutarhoihin verkkokaupastamme. Käy katsomassa tarjontamme!

Olitpa sitten ruukkukukkien ystävä tai vihannesten kasvattaja vapaa-ajallasi, tarvitset roikkuvien ruukkujen sarjan liikuteltavalla alustalla. Käytännöllinen, kevyt ja tilava teline mahdollistaa kasvien kasvattamisen viidellä tasolla! Siihen kuuluu vahvat koukut ruukkuille ja laajat hyllyt, jotka sopivat täydellisesti suurille parvekelaatikoille. Sarjaan kuuluu myös kestävistä muovisista astioista, joissa voit menestyksekkäästi kasvattaa kukkivia kasveja, tiheitä yrttitupsuja tai lehtivihanneksia. Esitelty roikkuvien ruukkujen sarja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön – aurinko, alhaiset lämpötilat tai sade eivät vahingoita sitä. Harkitse myös muita säiliöitämme, jotka voivat olla osa unohtumatonta Pystypuutarhaasi.

Korkea laatu kaikille edulliseen hintaan - se on verkkokauppamme periaate. Toimitamme monikäyttöisiä ruukkuja ja istutuslaatikoita tunnetuilta valmistajilta suoraan ovellesi. Pystypuutarhan perustaminen kanssamme on helppoa. Tutustu itse - toivotamme sinut tervetulleeksi oppimaan lisää tarjouksestamme!