• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Pystypuutarha

Kukkaneesta seinästä koostuva pystysuora puutarha kuuluu kauneimpiin kodin, terassin tai parvekkeen sisustuksiin. Tilansäästö yhdistettynä poikkeuksellisiin visuaalisiin tehosteisiin on vain kaksi monista tämän kasvinviljelymenetelmän hyödyistä. Löydät parhaat ideat pystypuutarhoista verkkokaupastamme. Katsokaa vain tarjoustasi!

Riippumatta siitä, jos rakastat ruukkukukkia tai vietät vapaa-aikaa syötävien kasvien kasvattamiseen, tarvitset sarjan ripustettavia ruukuja, joissa on siirrettävä vaunualusta. Käytännöllinen, kevyt ja tilava jalusta antaa sinun kasvattaa kasveja viidellä tasolla! Se on varustettu vahvoilla koukkuilla ruukkuihin ja leveillä hyllyillä, mikä sopii erinomaisesti suurten parvekelaatikoiden asettamiseen. Sarjaan sisältyy myös kestävästä muovista valmistettuja astioita - pystyt menestyksekkäästi kasvattamaan kukkivia kasveja, joissa on takaosa, tiheät yrttipalat tai lehtivihannekset. Tämä esitelty ripustussäiliö sopii sisä- ja ulkokäyttöön - auringonvalo, alhaiset lämpötilat tai sade eivät tee siitä haittaa. Sinun tulisi myös harkita muita konttejamme, joita voitaisiin käyttää unohtumattoman pystysuoran puutarhan perustamiseen.

Korkea laatu kaikille kohtuuhintaan - tämä on verkkokaupan hyvitys. Toimitamme monikäyttöisiä ruukuja ja istutuskoneita kotiin ja parvekkeelle tunnetuilta tuottajilta suoraan kotiovellesi. Pystysuoran puutarhan perustaminen kanssamme on helppoa. Katso itse - kehotamme ystävällisesti oppimaan lisää tarjouksestasi!