• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Pletene (raschel) vrećice

Ako se pripremate za berbu, razmislite o našim pletenim (raschel) vrećicama, posebno dizajniranima za pohranu povrća i voća. Niste sigurni koji vam je veličina potrebna? Pregledajte naš širok izbor kako biste pronašli savršeno rješenje! Nudimo širok izbor visokokvalitetnih pletenih (raschel) vrećica koje su dostupne pojedinačno ili u većim paketima. Ne propustite naše konkurentske cijene!

Pletene (raschel) vrećice koje nudimo u našoj trgovini izrađene su od elastičnog, ali izuzetno izdržljivog i otpornog materijala na trganje, čineći ih idealnim rješenjem za pohranu povrća i voća. Kad se slože, ove vrećice zauzimaju malo prostora, ali se proširuju kako bi držale iznenađujuću količinu. Njihova mrežasta struktura potiče slobodnu cirkulaciju zraka, smanjujući rizik od propadanja voća i povrća. Savršene su za dugotrajno skladištenje krumpira, luka, mrkve, korijena peršina, celera, cikle, oraha, jabuka i lukovica cvijeća. Osim toga, naše cijene su iznimno pristupačne! Naše pletene (raschel) vrećice dolaze u veličinama od 30 x 50 cm, 40 x 60 cm i 50 x 80 cm. Ovisno o njihovoj veličini, svaka vrećica može držati između 5 i 15 kg proizvoda!

Ponosimo se izvanrednom izdržljivošću i vrhunskom kvalitetom po cijenama koje neće opteretiti vaš džep. Otkrijte našu ponudu i investirajte u izdržljive pletene vrećice koje će vam trajati godinama. Naručite veće količine i uživajte u značajnim popustima. Kupovina kod nas uvijek dolazi s dodatnim pogodnostima - provjerite sami!