• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gebreide (raschel) tassen

Als u zich voorbereidt op de oogst, koop dan gebreide (raschel) zakken die zijn bedoeld voor het bewaren van groenten en fruit. Welke maat heb je nodig? Bekijk wat we voor u in petto hebben! We bieden een brede selectie van gebreide (raschel) tassen van hoge kwaliteit die afzonderlijk of in grotere verpakkingen worden verkocht. Aarzel niet en profiteer van onze scherpe prijzen!

Gebreide (raschel) tassen die worden aangeboden in onze winkel zijn gemaakt van rekbaar, maar zeer duurzaam scheurbestendig materiaal. Dit is misschien wel de beste opslagoplossing voor groenten en fruit. Gevouwen tassen nemen niet veel ruimte in beslag en zijn toch zeer ruim. Dankzij de maasstructuur zorgen ze voor vrije luchtcirculatie, waardoor het risico op fruit en groenten vermindert. Ze zijn perfect geschikt voor langdurige opslag van aardappelen, uien, wortelen, peterseliewortels, knolselderij, rode biet, walnoten, appels en bloembollen. Kijk maar eens naar deze betaalbare prijs! U krijgt gebreide (raschel) zakjes voor het bewaren van groenten en fruit van 30 x 50 cm, 40 x 60 cm en 50 x 80 cm. Eén tas is geschikt voor - afhankelijk van de grootte - van 5 tot 15 kg goederen!

We staan voor uitstekende duurzaamheid en premium kwaliteit die voor iedereen betaalbaar is! Lees meer over onze productselectie en koop stevige gebreide tassen die u jarenlang van dienst zullen zijn. Maak een grotere bestelling en bespaar dankzij de indrukwekkende kortingen. Winkelen in onze winkel levert altijd extra voordelen op - kijk maar!