Strikkede (raschel) poser

Hvis du forbereder deg på høsting, kan du kjøpe strikkede (raschel) poser beregnet på lagring av grønnsaker og frukt. Hvilken størrelse trenger du? Ta en titt på hva vi har i vente for deg! Vi tilbyr et bredt utvalg av strikkede poser av høy kvalitet som selges separat eller i større pakker. Ikke nøl med og dra nytte av konkurransedyktige priser!

Strikkede (raschel) vesker som tilbys i vår butikk er laget av tøyelig, men likevel veldig slitesterkt rivefast materiale. Dette er uten tvil den beste løsningen for lagring av grønnsaker og frukt. Brettede vesker opptar ikke mye plass og er likevel veldig romslige. Takket være nettstrukturen muliggjør de fri luftsirkulasjon, noe som reduserer risikoen for forfall av frukt og grønnsaker. De passer perfekt til langtidslagring av poteter, løk, gulrøtter, persillerøtter, selleri, rødbeter, valnøtter, epler og blomsterløk. Bare se på til en rimelig pris! Du får tak i strikkede (raschel) poser for lagring av grønnsaker og frukt i størrelser 30 x 50 cm, 40 x 60 cm og 50 x 80 cm. Én pose vil romme - avhengig av størrelsen - fra 5 til 15 kg varer!

Vi står for utmerket holdbarhet og premium kvalitet som er rimelig for alle! Lær mer om vårt produktutvalg og kjøp solide strikkede vesker som vil tjene deg i flere år. Gjør en større bestilling og spar takket være de imponerende rabattene. Å handle i butikken vår vil alltid gi ekstra fordeler - sjekk oss ut!