• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Saci din tricot (raschel)

Dacă vă pregătiți pentru recoltă, cumpărați pungi tricotate (raschel) destinate depozitării legumelor și fructelor. De ce mărime aveți nevoie? Uită-te la ce avem în magazin pentru tine! Oferim o selecție largă de pungi tricotate (raschel) de înaltă calitate vândute separat sau în ambalaje mai mari. Nu ezitați și profitați de prețurile noastre competitive!

Pungile din tricot (raschel) care sunt oferite în magazinul nostru sunt confecționate dintr-un material elastic, dar foarte rezistent la rupere. Aceasta este, probabil, cea mai bună soluție de păstrare a legumelor și fructelor. Sacii pliați nu ocupă mult spațiu și totuși sunt foarte capabili. Datorită structurii ochiurilor de plasă, acestea permit circulația liberă a aerului, reducând riscul de degradare a fructelor și legumelor. Sunt potrivite perfect pentru depozitarea pe termen lung a cartofilor, cepei, morcovilor, rădăcinilor de pătrunjel, celeriacului, sfeclei, nucilor, merelor și bulbilor de flori. Doar aruncați o privire la acest preț accesibil! Veți obține pungi tricotate (pentru raft) pentru depozitarea legumelor și fructelor cu dimensiuni de 30 x 50 cm, 40 x 60 cm și 50 x 80 cm. O pungă va găzdui - în funcție de dimensiunea sa - de la 5 la 15 kg de mărfuri!

Suntem de o durabilitate excelentă și o calitate premium, care sunt accesibile pentru toată lumea! Aflați mai multe despre selecția produselor noastre și cumpărați pungi din tricot robust, care vă vor servi ani de zile. Faceți o comandă mai mare și economisiți datorită reducerilor impresionante. Cumpărăturile la magazinul nostru vor aduce întotdeauna avantaje suplimentare - verificați-ne!