• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Saci din tricot (raschel)

Dacă vă pregătiți pentru recoltă, luați în considerare sacii noștri din tricot (raschel), special concepuți pentru stocarea legumelor și fructelor. Nu sunteți sigur de mărimea de care aveți nevoie? Răsfoiți gama noastră extinsă pentru a găsi potrivirea perfectă! Oferim o varietate largă de saci din tricot (raschel) de înaltă calitate, disponibili individual sau în pachete mai mari. Nu ratați prețurile noastre competitive!

Săcile din tricot (raschel) din magazinul nostru sunt confecționate dintr-un material elastic, dar extrem de durabil și rezistent la rupere, ceea ce îi face o soluție ideală pentru stocarea legumelor și fructelor. Când sunt pliați, acești saci sunt compacti, dar se extind pentru a putea ține o cantitate surprinzătoare. Structura lor de plasă promovează circulația liberă a aerului, reducând astfel șansele de deteriorare a legumelor și fructelor. Sunt perfecte pentru stocarea cartofilor, cepei, morcovilor, rădăcinilor de pătrunjel, țelinei, sfeclor, nucilor, merelor și bulbilor de flori. Și prețurile noastre sunt incredibil de accesibile! Sacii noștri din tricot (raschel) vin în dimensiuni de 30 x 50 cm, 40 x 60 cm și 50 x 80 cm. În funcție de mărimea lor, fiecare sac poate stoca între 5 și 15 kg de produse!

Ne mândrim cu durabilitatea excepțională și calitatea superioară pe care o oferim la prețuri care nu vă vor afecta bugetul. Descoperiți gama noastră și investiți în saci durabili din tricot care vă vor dura ani de zile. Comandați în vrac și bucurați-vă de reduceri semnificative. Cumpărăturile la noi vin întotdeauna cu avantaje suplimentare - vedeți singuri!