• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kötött (raschel) zsákok

Ha készülsz a betakarításra, fontold meg a kötött (raschel) zsákokat, melyeket kifejezetten zöldségek és gyümölcsök tárolására terveztek. Bizonytalan vagy a méretüket illetően? Böngészd át széles választékunkat, hogy megtaláld a tökéleteset! Kínálunk egy széles választékot magas minőségű kötött (raschel) zsákokból, amelyek külön-külön vagy nagyobb csomagokban is elérhetőek. Ne hagyd ki versenyképes árainkat!

Az üzletünkben kapható kötött (raschel) zsákok rugalmas, ugyanakkor rendkívül tartós és szakadásálló anyagból készülnek, ami ideálissá teszi őket zöldségek és gyümölcsök tárolásához. Amikor összehajtod őket, kompaktok, de kibővülnek, hogy meglepően sok mindent elférjen bennük. A hálós szerkezetük segíti a szabad levegő keringését, csökkentve a gyümölcsök és zöldségek rothadásának esélyét. Ideálisak burgonya, hagyma, sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, cékla, dió, alma és virághagyma hosszú távú tárolásához. Ráadásul áraink rendkívül megfizethetőek! Kötött (raschel) zsákokat kínálunk 30 x 50 cm, 40 x 60 cm és 50 x 80 cm méretben. A méretüktől függően egy-egy zsák 5 és 15 kg közötti mennyiséget képes tárolni!

Arra büszkék vagyunk, hogy kiváló tartósságot és prémium minőséget kínálunk olyan áron, amely nem terheli meg a pénztárcádat. Fedezd fel kínálatunkat, és fektess be tartós kötött zsákokba, amelyek éveken át szolgálnak majd. Rendelj nagy mennyiségben, és élvezd az jelentős kedvezményeket. Nálunk történő vásárlás mindig extra előnyökkel jár - győződj meg róla magad!