• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Kötött (raschel) zsákok

Ha betakarításra készül, vásároljon kötött (raschel) zsákokat, amelyek zöldségek és gyümölcsök tárolására szolgálnak. Milyen méret kell? Vessen egy pillantást arra, amit raktárunkban kínál Önnek! Kiváló minőségű kötött (raschel) táskák széles választékát kínáljuk külön-külön vagy nagyobb csomagokban. Ne habozzon, és élvezze versenyképes áraink előnyeit!

Kötött (raschel) táskák, amelyeket üzletünkben kínálnak, elasztikus, mégis nagyon tartós könny-anyagból készülnek. Ez vitathatatlanul a legjobb zöldség- és gyümölcstárolási megoldás. A hajtogatott táskák nem sok helyet foglalnak el, és mégis nagyon nagy kapacitásúak. A hálószerkezetnek köszönhetően lehetővé teszik a szabad légáramlást, csökkentve ezzel a gyümölcs- és zöldségszünet kockázatát. Kiválóan alkalmasak burgonya, hagyma, sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, cékla, dió, alma és virághagyma hosszú távú tárolására. Csak vessünk egy pillantást erre a megfizethető árra! Kötött (raschel) táskákat vásárol a zöldségek és gyümölcsök számára, 30 és 50 cm, 40 x 60 cm és 50 x 80 cm méretben. Egy táska - méretétől függően - 5-15 kg árut képes befogadni!

A kiváló tartósság és a kiváló minőség, amely mindenki számára megfizethető! Tudjon meg többet a termékválasztékról és vásároljon erős kötött táskákat, amelyek évek óta szolgálják Önt. Hajtson végre nagyobb megrendelést, és takarítson meg a lenyűgöző kedvezményeknek köszönhetően. A boltban történő vásárlás mindig extra előnyöket hoz - nézzen minket!