• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Stickade (raschel) väskor

Köp stickade (raschel) påsar avsedda att lagra grönsaker och frukt om du förbereder dig för skörden. Vilken storlek behöver du? Ta en titt på vad vi har för dig! Vi erbjuder ett brett urval av stickade (raschel) väskor av hög kvalitet som säljs separat eller i större förpackningar. Tveka inte och dra fördel av våra konkurrenskraftiga priser!

Stickade (raschel) väskor som erbjuds i vår butik är gjorda av stretchigt men ändå mycket slitstarkt tårbeständigt material. Detta är utan tvekan den bästa lösningen för lagring av grönsaker och frukt. Vikta väskor upptar inte mycket utrymme och är ändå mycket rymliga. Tack vare nätstrukturen möjliggör de fri luftcirkulation, vilket minskar risken för frukt och grönsaker. De passar perfekt för långvarig lagring av potatis, lök, morötter, persiljrot, rotselleri, rödbetor, valnötter, äpplen och blomkula. Titta bara på detta överkomliga pris! Du kommer att få stickade (raschel) väskor för grönsaks- och fruktlagring i storlek 30 x 50 cm, 40 x 60 cm och 50 x 80 cm. En väska rymmer - beroende på storlek - från 5 till 15 kg varor!

Vi står för utmärkt hållbarhet och premiumkvalitet som är överkomliga för alla! Läs mer om vårt produktutbud och köpa solida stickade väskor som kommer att tjäna dig i flera år. Gör en större beställning och spara tack vare de imponerande rabatterna. Att shoppa i vår butik ger alltid extra fördelar - kolla in oss!