Beg rajutan (raschel)

Jika anda bersedia untuk menuai, beli beg rajutan (raschel) yang dimaksudkan untuk menyimpan sayur-sayuran dan buah-buahan. Saiz apa yang anda perlukan? Lihatlah apa yang ada di kedai untuk anda! Kami menawarkan pelbagai pilihan beg rajutan (raschel) berkualiti tinggi yang dijual secara berasingan atau dalam pek yang lebih besar. Jangan teragak-agak dan mengambil kesempatan daripada harga kompetitif kami!

Beg rajutan (raschel) yang ditawarkan di kedai kami diperbuat daripada bahan tahan lusuh yang tahan lasak, namun tahan lama. Ini boleh dikatakan penyelesaian sayur-sayuran dan buah-buahan yang terbaik. Beg dilipat tidak banyak ruang tetapi masih sangat luas. Terima kasih kepada struktur mesh yang membolehkan peredaran udara bebas, mengurangkan risiko kerosakan buah dan sayur-sayuran. Mereka sangat sesuai untuk penyimpanan jangka panjang kentang, bawang, wortel, akar pasli, celeriac, bit, kacang, epal dan mentol bunga. Hanya lihat pada harga yang berpatutan ini! Anda akan mendapatkan beg rajutan (raschel) untuk menyimpan sayuran dan buah berukuran 30 x 50 cm, 40 x 60 cm dan 50 x 80 cm. Satu beg akan menampung - bergantung kepada saiznya - dari 5 hingga 15 kg barangan!

Kami berdiri untuk ketahanan dan kualiti premium yang sangat baik untuk semua orang! Ketahui lebih lanjut tentang pemilihan produk kami dan beli beg rajutan yang kukuh yang akan melayani anda selama bertahun-tahun. Buat pesanan lebih besar dan simpan terima kasih kepada diskaun hebat. Membeli-belah di kedai kami akan sentiasa membawa manfaat tambahan - semak kami!