• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Neulotut (raschel) laukut

Jos varaudut sadonkorjuuhintaan, osta neulotut (raschel) pussit, jotka on tarkoitettu vihannesten ja hedelmien säilyttämiseen. Mitä kokoa tarvitset? Katsokaa mitä meillä on varastossa sinulle! Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia neulottuja (raschel) laukkuja, jotka myydään erikseen tai suurempina pakkauksina. Älä epäröi ja käytä kilpailukykyisiä hintojamme!

Myymälässämme olevat neulotut (raschel) pussit on valmistettu joustavasta, mutta erittäin kestävästä repäisykestävästä materiaalista. Tämä on kiistatta paras vihannesten ja hedelmien säilytysratkaisu. Taitetut pussit eivät vie paljon tilaa ja ovat silti erittäin tilavia. Verkon rakenteen ansiosta ne mahdollistavat vapaan ilmankierron, vähentäen hedelmien ja vihannesten rappeutumisriskiä. Ne soveltuvat täydellisesti perunoiden, sipulien, porkkanoiden, persiljajuurien, juurikasjuulen, punajuurten, saksanpähkinöiden, omenoiden ja kukkasipulien pitkäaikaiseen varastointiin. Katso vain tämä edullinen hinta! Saat neulotut (raschel-pussit) vihanneksille ja hedelmille, joiden säilytyskoko on 30 x 50 cm, 40 x 60 cm ja 50 x 80 cm. Yksi pussi mahtuu 5-15 kg tavaroita - koosta riippuen.

Kannatamme erinomaista kestävyyttä ja korkeaa laatua, joka on kohtuuhintaisia kaikille! Lisätietoja tuotevalikoimastamme ja osta tukevia neulottuja laukkuja, jotka palvelevat sinua vuosia. Tee suurempi tilaus ja säästä vaikuttavien alennusten ansiosta. Kaupastamme tekemä ostos tuo aina lisäetuja - tutustu meihin!