• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Neulotut (raschel) laukut

Jos valmistaudut sadonkorjuuseen, harkitse neulottuja (raschel) laukkujamme, jotka on suunniteltu erityisesti vihannesten ja hedelmien säilyttämiseen. Oletko epävarma tarvitsemastasi koosta? Selaa laajaa valikoimaamme löytääksesi täydellisen koon! Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia neulottuja (raschel) laukkuja, jotka ovat saatavilla yksittäin tai suuremmissa pakkauksissa. Älä jää paitsi kilpailukykyisistä hinnoistamme!

Myymälämme neulotut (raschel) laukut on valmistettu joustavasta, mutta äärimmäisen kestävästä ja repeämättömästä materiaalista, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun vihannesten ja hedelmien säilyttämiseen. Kun ne on taiteltu, nämä laukut ovat kompakteja, mutta ne laajenevat yllättävän paljon tilaa. Niiden verkko rakenne edistää vapaata ilmankiertoa, mikä vähentää hedelmien ja vihannesten pilaantumisen mahdollisuutta. Ne ovat täydellisiä perunan, sipulin, porkkanan, persiljan juurien, sellerin, punajuurien, saksanpähkinöiden, omenoiden ja kukkasipulien säilyttämiseen. Ja hintamme ovat erittäin edullisia! Neulotut (raschel) laukkumme ovat saatavilla koossa 30 x 50 cm, 40 x 60 cm ja 50 x 80 cm. Riippuen koosta, jokainen laukku voi sisältää 5-15 kg tuotteita!

Olemme ylpeitä tarjoamastamme erinomaisesta kestävyydestä ja ensiluokkaisesta laadusta, jotka ovat kaikkien saatavilla kohtuulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme ja sijoita kestäviin neulottuihin laukkuihin, jotka kestävät vuosia. Tilaa suuria määriä ja nauti merkittävistä alennuksista. Ostaminen meiltä tulee aina lisäeduilla - tule ja tutustu itse!