• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Плетени (рашел) чанти

Ако се подготвяте за реколтата, купете трикотажни (рашел) торбички, предназначени за съхранение на зеленчуци и плодове. Какъв размер ви трябва? Разгледайте какво предлагаме за вас! Предлагаме богат избор от висококачествени трикотажни (рашел) чанти, продавани отделно или в по-големи опаковки. Не се колебайте и се възползвайте от нашите конкурентни цени!

Плетените (рашел) чанти, които се предлагат в нашия магазин, са изработени от еластичен, но същевременно много издръжлив на устойчивост на разкъсване материал. Това може би е най-доброто решение за съхранение на зеленчуци и плодове. Сгънатите чанти не заемат много място и въпреки това са много просторни. Благодарение на мрежестата структура те позволяват безплатна циркулация на въздуха, намалявайки риска от разпад на плодове и зеленчуци. Те са идеално подходящи за дългосрочно съхранение на картофи, лук, моркови, корени от магданоз, целина, цвекло, орехи, ябълки и луковици с цветя. Просто разгледайте тази достъпна цена! Ще получите трикотажни торбички за съхранение на зеленчуци и плодове с размери 30 x 50 cm, 40 x 60 cm и 50 x 80 cm. Една торба ще побере - в зависимост от нейния размер - от 5 до 15 кг стоки!

Ние сме за отлична издръжливост и първокласно качество, които са достъпни за всички! Научете повече за нашия избор на продукти и закупете здрави трикотажни чанти, които ще ви служат с години. Направете по-голяма поръчка и спестете благодарение на впечатляващите отстъпки. Пазаруването в нашия магазин винаги ще носи допълнителни ползи - проверете ни!