• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Филтри за продукти

Цена

Плетени (рашел) чанти

Ако се подготвяте за реколтата, купете трикотажни (рашел) торбички, предназначени за съхранение на зеленчуци и плодове. Какъв размер ви трябва? Разгледайте какво предлагаме за вас! Предлагаме богат избор от висококачествени трикотажни (рашел) чанти, продавани отделно или в по-големи опаковки. Не се колебайте и се възползвайте от нашите конкурентни цени!

Плетените (рашел) чанти, които се предлагат в нашия магазин, са изработени от еластичен, но същевременно много издръжлив на устойчивост на разкъсване материал. Това може би е най-доброто решение за съхранение на зеленчуци и плодове. Сгънатите чанти не заемат много място и въпреки това са много просторни. Благодарение на мрежестата структура те позволяват безплатна циркулация на въздуха, намалявайки риска от разпад на плодове и зеленчуци. Те са идеално подходящи за дългосрочно съхранение на картофи, лук, моркови, корени от магданоз, целина, цвекло, орехи, ябълки и луковици с цветя. Просто разгледайте тази достъпна цена! Ще получите трикотажни торбички за съхранение на зеленчуци и плодове с размери 30 x 50 cm, 40 x 60 cm и 50 x 80 cm. Една торба ще побере - в зависимост от нейния размер - от 5 до 15 кг стоки!

Ние сме за отлична издръжливост и първокласно качество, които са достъпни за всички! Научете повече за нашия избор на продукти и закупете здрави трикотажни чанти, които ще ви служат с години. Направете по-голяма поръчка и спестете благодарение на впечатляващите отстъпки. Пазаруването в нашия магазин винаги ще носи допълнителни ползи - проверете ни!