• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Плетени (рашел) чанти

Ако се подготвяте за беритба, разгледайте нашите плетени (raschel) чанти, специално проектирани за съхранение на зеленчуци и плодове. Не сте сигурни какъв размер ви е нужен? Разгледайте нашето обширно разнообразие, за да намерите перфектното решение! Предлагаме широк избор на висококачествени плетени (raschel) чанти, които могат да бъдат закупени еднолично или в по-големи комплекти. Не пропускайте нашите конкурентни цени!

Плетените (raschel) чанти в нашия магазин са изработени от еластичен, но много издръжлив и устойчив на разкъсване материал, което ги прави идеално решение за съхранение на зеленчуци и плодове. Когато са свити, тези чанти заемат малко място, но се разширяват, за да поберат изненадващо голям обем. Техните мрежести структури насърчават свободното движение на въздуха и намаляват риска от гниене на плодовете и зеленчуците. Те са идеални за дългосрочно съхранение на картофи, лук, моркови, корени на петрушка, целина, цвекло, орехи, ябълки и луковици на цветя. Освен това, нашите цени са изключително достъпни! Плетените (raschel) чанти се предлагат в размери 30 x 50 см, 40 x 60 см и 50 x 80 см. В зависимост от размера си, всяка чанта може да съдържа между 5 и 15 кг продукти!

Гордеем се с изключителната издръжливост и премиум качество, които предлагаме на цени, които няма да натоварят портфейла ви. Открийте нашия асортимент и инвестирайте в издръжливи плетени чанти, които ще ви прислужат многогодишно. Поръчайте на едро и се насладете на значителни отстъпки. Пазаруването при нас винаги идва с допълнителни предимства - проверете сами!