• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Ghivece și Jardiniere Înalte

Dacă doriți să măriți optic o cameră de zi mică sau să adăugați lejeritate la orice alt aranjament, ghivece de plante înalte vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Aceste containere zvelte nu vor ocupa mult spațiu, asigurând totuși plantelor spațiu suficient pentru dezvoltarea rădăcinilor și arăta excepțional de elegante. Le vei găsi în toate culorile frumoase la magazinul nostru online de grădină!

Căutați un recipient pentru o plantă mai mică? Alegeți vasul pătrat „Coubi” înalt de 12 x 12 x 20 cm sau vasul rotund înalt 20 x 26 cm „Lofly Slim”. Ce culoare căutați - alb cremos sau curat, cafenea latte sau elegantul gri de piatră? Veți vedea rapid că aceste sugestii nu fac decât o fracțiune din selecția noastră de culori. Ți-ar plăcea să crești un cactus mare sau un copac minuscul într-un recipient înalt? Fiecare plantă va arăta adorabil în ghiveciul înalt "Lilia" rotund de 25 x 47 cm. Vă recomandăm în mod special roz-fucsia viu și verde var, precum și versiunile universale de culoare neagră ale acestui produs. Amenajările interioare clasice moderne vor fi completate perfect de ghivecele „Lilia” cu un model cizelat, care par a fi făcute manual. Ghivecele înalte „Finezja” cu finisaj imitat de ratan și vase mari „Sahara” - sub formă subtilă, dar rezistente și rezistente la îngheț - sunt, pe de altă parte, alegerea ideală pentru balcoane și terase. De asemenea, oferim o selecție largă de plante înalte cu inserții. Ei ar veni la îndemână la casele acelor iubitori de plante care tind să-și inunde prietenii verzi. Insertul permite apei să fugă și să protejeze plantele de acoperirea apei. Oalele rotunde „Makata” și „Diament” în relief ornamentale sunt cu siguranță demne de luat în considerare.

Veți găsi cel mai mare sortiment de vase și plantatoare la cele mai competitive prețuri chiar aici, la magazinul nostru. Oferim numai bunuri de calitate superioară fabricate din materiale durabile, rezistente, cu aspect estetic. Vă invităm să parcurgeți oferta noastră și vă dorim cumpărături frumoase!