• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ghivece și Jardiniere Înalte

Dacă doriți să măriți vizual o cameră mică sau să adăugați o notă de ușurință oricărei alte aranjări, selecția noastră de ghivece înalte și containere pentru plante vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele. Aceste containere elegante nu ocupă mult spațiu, dar oferă suficient spațiu pentru dezvoltarea rădăcinilor plantelor și emană o eleganță excepțională. Le veți găsi într-o gamă largă de culori frumoase în magazinul nostru online de grădină!

Căutați un recipient pentru o plantă mai mică? Luați în considerare ghiveciul înalt cu formă pătrată "Coubi" de 12 x 12 x 20 cm sau ghiveciul înalt și rotund "Lofly Slim" de 20 x 26 cm. La ce culoare vă gândiți - crem, alb imaculat, latte sau elegantul gri de piatră? Vă veți da seama rapid că aceste sugestii reprezintă doar o mică parte din selecția noastră de culori. Doriți să creșteți un cactus mare sau un copac mic într-un recipient înalt? Oriuna dintre plante va arăta adorabil în ghiveciul înalt și rotund "Lilia" de 25 x 47 cm. Recomandăm în mod special variantele de culoare vibrantă, cum ar fi roz fucsia și verdele lime, precum și variantele de culoare neagră universală ale acestui produs. Aranjamentele interioare moderne și clasice vor fi completate perfect de ghivecele "Lilia" cu un model cioplit care par a fi lucrate manual. În schimb, ghivecele înalte "Finezja" cu finisaj imitând rătanul și ghivecele mari "Sahara" - subtile în formă, dar durabile și rezistente la îngheț - sunt alegerea ideală pentru balcoane și terase. Oferim, de asemenea, o selecție variată de containere înalte cu inserții, care sunt o adiție valoroasă pentru iubitorii de plante care au tendința de a-și uda excesiv plantele verzi. Inserțiile permit scurgerea apei și protejează plantele de acumularea excesivă de apă. Ghivecele rotunde "Makata" și "Diament" cu ornamente cioplite merită cu siguranță să fie luate în considerare.

Veți găsi cea mai mare selecție de ghivece înalte și containere pentru plante la cele mai competitive prețuri chiar aici, în magazinul nostru. Oferim exclusiv produse de calitate premium fabricate din materiale durabile, solide și estetic plăcute. Vă invităm să răsfoiți oferta noastră și vă dorim cumpărături plăcute!