Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Високе саксије и саднице

Ако желите да оптички увећате малу дневну собу или додате лакоћу било ком другом аранжману, високе саксије са биљкама ће вам помоћи да остварите своје циљеве. Ови витки контејнери неће заузимати пуно простора, али ће ипак пружити биљкама довољно простора за развој коријена и изгледаће изузетно елегантно. Наћи ћете их у свим дивним бојама у нашој онлине продавници башта!

Да ли тражите контејнер за мање постројење? Одаберите високу квадратну саксију „Цоуби“ 12 к 12 к 20 цм или високу лонац „Лофли Слим“ од 20 к 26 цм. Коју боју тражите - кремасту или чисту белу, кафе латте или отмјену камену сиву? Врло брзо ћете видети да ови предлози чине само делић наше селекције боја. Да ли бисте желели да узгајате велики кактус или ситно дрво у високој посуди? Свако од биљака ће изгледати укусно у високом округлој саксији "Лилиа" димензија 25 к 47 цм. Посебно препоручујемо живописну фуксија-ружичасту и лимено зелену, као и универзалне верзије црне боје овог производа. Модерни класични уређење ентеријера савршено ће употпунити лонци „Лилиа“ клесаним узорком који изгледају као да су ручно рађени. Високе саксије „Финезја“ са завршном обрадом која имитира раттан и велике саксије „Сахара“ - суптилног облика, али издржљиве и отпорне на смрзавање - са друге стране су идеалан избор за балконе и терасе. Такође нудимо широк избор високих биљака са уметцима. Они би добро дошли у домовима оних љубитеља биљака који имају тенденцију да преплаве своје зелене пријатеље. Уметак омогућава да вода истјече и штити биљке од замрзавања. Украсно утиснуте округле саксије "Маката" и "Диамент" свакако вас вриједе размотрити.

Највећи асортиман високих саксија и садница по најповољнијим ценама ћете пронаћи овде, у нашој продавници. Нудимо само робу врхунског квалитета произведену од издржљивих, чврстих, естетски изглед материјала. Позивамо вас да прегледате нашу понуду и желимо вам лепу куповину!