• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Korkeat ruukut ja istutuskoneet

Jos etsit tapaa visuaalisesti suurentaa pientä olohuonetta tai lisätä keveyttä mihin tahansa muuhun järjestelyyn, valikoimamme korkeat ruukut ja istutuslaatikot voivat auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Nämä tyylikkäät astiat eivät vie paljon tilaa, mutta tarjoavat riittävästi tilaa juurten kehittymiselle ja näyttävät poikkeuksellisen elegantilta. Löydät ne laajasta valikoimasta kauniita värejä verkkopuutarhakaupastamme!

Etsitkö astiaa pienemmälle kasville? Harkitse korkeaa 12 x 12 x 20 cm "Coubi" neliömäistä ruukkua tai korkeaa, pyöreää 20 x 26 cm "Lofly Slim" ruukkua. Minkä värisestä olet kiinnostunut? Kermaista, tahratonta valkoista, kahvilattea vai tyylikästä kivenharmaata? Huomaat pian, että nämä vaihtoehdot edustavat vain pienen osan värivalikoimastamme. Olet sitten suunnittelemassa suuren kaktuksen tai pienen puun kasvattamista korkeassa astiassa, molemmat menestyvät hyvin korkeassa, pyöreässä 25 x 47 cm "Lilia" ruukussa. Erityisesti suosittelemme eloisan fuksianpunaisia ja limenvihreitä sekä ajattomia mustia väri vaihtoehtoja tälle tuotteelle. "Lilia" ruukut koristelluilla kaiverruskuvioilla, jotka muistuttavat käsintehtyä työtä, sopivat täydellisesti moderniin klassiseen sisustukseen. Toisaalta, jos etsit korkeita "Finezja" ruukkuja rottinkimaisilla viimeistelyillä tai suuria "Sahara" ruukkuja, jotka ovat muodoltaan hillittyjä mutta kestäviä ja pakkasenkestäviä, ne ovat erinomainen valinta parvekkeille ja terasseille. Tarjoamme myös laajan valikoiman korkeita istutuslaatikoita sisäosilla, mikä on hyödyllinen lisä kasviharrastajille, jotka taipuvat kastelemaan viherkumppaneitaan liikaa. Sisäosat helpottavat veden valumista ja suojaavat kasveja liialliselta kastelulta. Koristeellisesti koristellut "Makata" ja "Diament" pyöreät ruukut ovat ehdottomasti harkitsemisen arvoisia.

Löydät laajimman valikoiman korkeita ruukkuja ja istutuslaatikoita kilpailukykyisimpiin hintoihin suoraan kaupastamme. Tarjoamme yksinomaan laadukkaita tuotteita, jotka on valmistettu kestävistä, vahvoista ja esteettisesti miellyttävistä materiaaleista. Kutsun sinut tutustumaan valikoimaamme ja toivotamme sinulle miellyttäviä ostoshetkiä!