• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Korkeat ruukut ja istutuskoneet

Jos haluat suurentaa pientä olohuonetta optisesti tai lisätä kevyyttä mihin tahansa muuhun järjestelyyn, korkeat kasvit ruukut auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Nämä hoikkaet astiat eivät vie paljon tilaa, mutta tarjoavat kuitenkin kasveille riittävästi tilaa juurien kehitykselle ja näyttävät poikkeuksellisen tyylikkäiltä. Löydät ne kaikissa kauniissa väreissä online-puutarhakaupastamme!

Etsitkö konttia pienempää kasvia varten? Valitse korkea 12 x 12 x 20 cm: n “Coubi” -potti tai korkea pyöreä 20 x 26 cm “Lofly Slim” -potti. Mitä väriä etsit - kermaista tai puhdasta valkoista, cafe lattea tai tyylikästä kiviharmaata? Huomaat nopeasti, että nämä ehdotukset muodostavat vain murto-osan värivalikoimastamme. Haluatko kasvattaa suuren kaktuksen tai pienen puun korkeassa astiassa? Kumpi tahansa kasvi näyttää ihastuttavalta korkealta pyöreältä 25 x 47 cm: n Lilia-potista. Suosittelemme erityisesti tämän tuotteen eloisia fuksia-vaaleanpunaisia ja limevihreitä sekä yleismaailmallisia mustanvärisiä versioita. Moderneja klassisia sisustusjärjestelyjä täydentävät täydellisesti ”Lilia” -ruukut, joissa on taltattu kuvio, jotka näyttävät kuin ne olisivat käsintehtyjä. Korkeat “Finezja” -ruukut, joissa on rottinki-jälkikäsittelyä ja suuret “Sahara” -ruukut - muodoltaan hienoja, mutta kestäviä ja pakkaskestäviä - ovat toisaalta ihanteellinen valinta parvekkeille ja terasseille. Tarjoamme myös laajan valikoiman korkeita kasveja insertteillä. Ne olisivat hyödyllisiä niiden kasvien ystävien kodeissa, jotka yleensä tulvavat vihreitä ystäviä. Terä antaa veden valua pois ja suojaa kasveja vedenvuodolta. Koristeellisesti kohokuvioidut “Makata” ja “Diament” pyöreät ruukut ovat ehdottomasti harkinnan arvoisia.

Löydät suurimman valikoiman korkeita ruukkuja ja istutustuotteita kilpailukykyisin hinnoin juuri täältä, myymälästämme. Tarjoamme vain korkealaatuisia tavaroita, jotka on valmistettu kestävistä, tukevista, esteettisesti näköisistä materiaaleista. Kutsumme sinut selaamaan tarjoustamme ja toivotamme sinulle hyviä ostoksia!

"Lofly" pyöreä kevyt kasvisruoka lautasella - 20 cm - antrasiittiharmaa - -10%
6.34 7.04
Kampanja päättyy
"Lofly" pyöreä kevyt kasvisruoka lautasella - 20 cm - kiviharmaa - -10%
6.34 7.04
Kampanja päättyy
-10%
6.34 7.04
Kampanja päättyy
Korkea "Vulcano Tube" ruukku - 15 cm - läpinäkyvä vihreä - -10%
8.50 9.45
Kampanja päättyy
Korkea "Vulcano Tube" ruukku - 15 cm - läpinäkyvä violetti - -10%
8.50 9.45
Kampanja päättyy
"Finezja" neliökorkea istutuslevy insertillä - 19 cm - taltta, tumma beige - -10%
13.69 15.21
Kampanja päättyy
-10%
14.32 15.91
Kampanja päättyy