Periuk tinggi dan penanam

Sekiranya anda ingin memperbesar ruang tamu kecil secara optik atau menambah ringan pada susunan lain, pot tanaman tinggi akan membantu anda mencapai matlamat anda. Bekas langsing ini tidak akan menempati banyak ruang, namun memberi tanaman ruang yang cukup untuk pengembangan akar dan kelihatan sangat elegan. Anda akan menjumpainya dalam semua warna yang indah di kedai taman dalam talian kami!

Adakah anda mencari bekas untuk tanaman yang lebih kecil? Pilih periuk "Coubi" berukuran 12 x 12 x 20 cm tinggi atau periuk "Lofly Slim" 20 x 26 cm bulat tinggi. Apa warna yang anda cari - putih berkrim atau bersih, cafe latte atau kelabu batu yang bergaya? Anda akan melihat dengan cepat bahawa cadangan ini hanyalah sebahagian kecil daripada pilihan warna kami. Adakah anda ingin menanam kaktus besar atau pokok kecil di dalam bekas tinggi? Kedua-dua tanaman akan kelihatan menggemaskan dalam periuk "Lilia" sepanjang 25 x 47 cm. Kami amat mengesyorkan warna merah jambu fuchsia-hijau dan limau hijau, serta versi warna hitam universal produk ini. Susunan dalaman klasik moden akan dilengkapi dengan periuk "Lilia" dengan corak pahat yang kelihatan seperti buatan tangan. Periuk "Finezja" yang tinggi dengan kemasan yang meniru rotan dan periuk "Sahara" yang besar - bentuknya yang halus, namun tahan lama dan tahan fros - sebaliknya merupakan pilihan yang ideal untuk balkoni dan teres. Kami juga menawarkan pelbagai pilihan tanaman tinggi dengan sisipan. Mereka akan berguna di rumah para pencinta tanaman yang cenderung membanjiri rakan-rakan hijau mereka. Sisipan tersebut membolehkan air mengalir dan melindungi tanaman dari kebocoran air. Pot bulat "Makata" dan "Diament" yang dihias dengan hiasan semestinya patut anda pertimbangkan.

Anda akan mendapat pelbagai jenis periuk dan pekebun tinggi terbesar dengan harga paling kompetitif di sini, di kedai kami. Kami hanya menawarkan barang berkualiti premium yang diperbuat daripada bahan tahan lama, kukuh, dan kelihatan estetik. Kami menjemput anda untuk melihat-lihat tawaran kami dan mengucapkan selamat berbelanja!