Høye potter og planters

Hvis du ønsker å visuelt forstørre en liten stue eller legge til en følelse av letthet til hvilken som helst annen innredning, kan vårt utvalg av høye potter og plantekasser hjelpe deg med å oppnå dine mål. Disse elegante beholderne tar ikke opp mye plass, men gir tilstrekkelig plass for rotenes utvikling og utstråler enestående eleganse. Du vil finne dem i et bredt spekter av vakre farger i vår nettbutikk for hage!

Leter du etter en beholder for en mindre plante? Vurder den høye firkantede potten "Coubi" med målene 12 x 12 x 20 cm eller den høye, runde potten "Lofly Slim" med målene 20 x 26 cm. Hvilken farge er du interessert i? Kremet, flekkfri hvit, kaffe latte eller den stilige steingrå? Du vil raskt oppdage at disse alternativene representerer bare en brøkdel av vårt fargeutvalg. Enten du planlegger å dyrke en stor kaktus eller et lite tre i en høy beholder, vil begge trives i den høye runde potten "Lilia" med målene 25 x 47 cm. Vi anbefaler spesielt de levende fuchsia-rosa og limegrønne fargevariantene, samt de tidløse svarte variantene av dette produktet. "Lilia" pottene med sine utskårne mønstre, som ligner håndlaget arbeid, passer perfekt til moderne klassiske interiørarrangementer. På den annen side, hvis du leter etter høye "Finezja" potter med rattan-inspirerte finisher eller store "Sahara" potter, subtile i formen, men sterke og frostbestandige, er de et utmerket valg for balkonger og terrasser. I tillegg tilbyr vi et bredt utvalg av høye plantekasser med innsatser, som er en verdifull tillegg for planteentusiaster som har en tendens til å overdosere sine grønne følgesvenner. Innsatsene letter vannavløp og beskytter plantene mot overvanning. De vakkert pregede runde pottene "Makata" og "Diament" er absolutt verdt å vurdere.

Du vil finne det største utvalget av høye potter og plantekasser til de mest konkurransedyktige prisene her, i vår butikk. Vi tilbyr utelukkende førsteklasses varer laget av holdbare, solide og estetisk tiltalende materialer. Vi inviterer deg til å utforske vårt utvalg og ønsker deg hyggelig shopping!