• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Höga krukor och planterare

Om du letar efter att visuellt förstora ett litet vardagsrum eller lägga till lätthet i någon annan arrangemang, kan vårt urval av höga krukor och planteringslådor hjälpa dig att uppnå dina mål. Dessa eleganta behållare tar inte mycket plats, men ger tillräckligt med utrymme för rötternas utveckling och strålar exceptionell elegans. Du hittar dem i ett brett utbud av vackra färger i vår online trädgårdsbutik!

Letar du efter en behållare för en mindre växt? Överväg den höga 12 x 12 x 20 cm kvadratiska krukan "Coubi" eller den höga runda 20 x 26 cm krukan "Lofly Slim". Vilken färg är du intresserad av? Krämig, fläckfri vit, café latte eller den stiliga stengrå? Du kommer snabbt att inse att dessa alternativ bara utgör en bråkdel av vårt färgutbud. Oavsett om du planerar att odla en stor kaktus eller ett litet träd i en hög behållare, kommer båda att trivas i den höga runda 25 x 47 cm krukan "Lilia". Vi rekommenderar särskilt de livliga fuchsia-rosa och limegröna färgvarianterna, liksom de tidlösa svarta färgvarianterna av denna produkt. "Lilia" krukorna med sina skulpterade mönster, som liknar handgjord konst, passar perfekt i moderna klassiska interiörarrangemang. Å andra sidan, om du letar efter höga "Finezja" krukor med rattan-inspirerade finishar eller stora "Sahara" krukor, subtila i formen men robusta och frosttåliga, är de ett utmärkt val för balkonger och terrasser. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av höga planteringslådor med insatser, vilket är ett värdefullt tillskott för växtälskare som tenderar att övervattna sina gröna följeslagare. Insatserna underlättar vattenavrinning och skyddar växterna mot övervattning. De ornamentalt präglade runda krukorna "Makata" och "Diament" är definitivt värda att överväga.

Du kommer att hitta det bredaste sortimentet av höga krukor och planteringslådor till de mest konkurrenskraftiga priserna här, i vår butik. Vi erbjuder enbart premiumkvalitetsvaror tillverkade av hållbara, stadiga och estetiskt tilltalande material. Vi bjuder in dig att utforska vårt urval och önskar dig en trevlig shoppingupplevelse!