• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Hoge potten en bloembakken

Als je op zoek bent om een kleine woonkamer visueel te vergroten of lichtheid wilt toevoegen aan een andere opstelling, kunnen onze selectie van hoge potten en plantenbakken je helpen je doelen te bereiken. Deze elegante containers nemen niet veel ruimte in beslag, maar bieden voldoende ruimte voor wortelontwikkeling en stralen uitzonderlijke elegantie uit. Je vindt ze in een breed scala aan mooie kleuren in onze online tuinwinkel!

Ben je op zoek naar een container voor een kleinere plant? Overweeg de hoge vierkante pot "Coubi" van 12 x 12 x 20 cm of de hoge, ronde pot "Lofly Slim" van 20 x 26 cm. Welke kleur interesseert je? Romig, vlekkeloos wit, café latte of het stijlvolle steengrijs? Je zult al snel merken dat deze opties slechts een fractie vormen van onze kleurselectie. Of je nu van plan bent om een grote cactus of een klein boompje in een hoge container te laten groeien, beide zullen gedijen in de hoge ronde pot van 25 x 47 cm "Lilia". We raden vooral de levendige fuchsia-roze en limoengroene kleurvarianten aan, evenals de tijdloze zwarte kleurvarianten van dit product. De "Lilia" potten met hun uitgesneden patronen, die lijken op handgemaakt vakmanschap, passen perfect bij moderne klassieke interieurarrangementen. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar hoge "Finezja" potten met rattan-geïnspireerde afwerkingen of grote "Sahara" potten, subtiel van vorm maar robuust en vorstbestendig, zijn ze een uitstekende keuze voor balkons en terrassen. Daarnaast bieden we een breed scala aan hoge plantenbakken met inzetstukken, die een waardevolle aanvulling zijn voor plantenliefhebbers die de neiging hebben hun groene metgezellen te veel water te geven. De inzetstukken vergemakkelijken de waterafvoer en beschermen de planten tegen wateroverlast. De ornamentaal bewerkte ronde potten "Makata" en "Diament" zijn zeker het overwegen waard.

Je zult de grootste selectie van hoge potten en plantenbakken vinden tegen de meest competitieve prijzen, hier in onze winkel. We bieden uitsluitend hoogwaardige producten gemaakt van duurzame, stevige en esthetisch aantrekkelijke materialen. We nodigen je uit om ons assortiment te verkennen en wensen je veel winkelplezier!