• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Bulbi de Coroană Imperială și Fritillaria

Bulbii de Fritillaria s-au bucurat de popularitate în Europa Centrală de mulți ani. În categoria "Bulbi de Coroană Imperială și Fritillaria", veți găsi varietăți cu flori de diferite dimensiuni, forme și culori, fiecare având un farmec unic. Sunteți gata să descoperiți cele mai decorative varietăți de Fritillaria? Le puteți găsi pe toate în magazinul nostru online de grădinărit.

Oferta noastră include unica Fritillaria „Uva Vulpis”, cunoscută în mod obișnuit sub numele de strugure de vulpe. Florile sale violet-portocalii, care au o formă compactă, alungită și aplecată de trompetă, vor împodobi grădina dumneavoastră devreme în vară. Nu pierdeți nici frumoasa Fritillaria persană, cu flori întunecate, aproape negre, care înfloresc și mai devreme. Florile sale nenumărate, în formă de clopot, sunt strânse în inflorescențe impresionante, așezate frumos pe tulpină.

Oferta noastră include și micuța „șarpe cu cap de floare”, a cărei popularitate se datorează modelului intrigant de pe petale. Și nu uitați de magnifica Coroană Imperială! Ați ales deja varietatea de Fritillaria preferată?

Dacă doriți să vă bucurați de o înflorire abundentă a plantelor dumneavoastră an de an, achiziționați bulbi numai de la surse de încredere. Plantele perene disponibile în magazinul nostru provin din Olanda, deoarece cooperăm numai cu cei mai buni producători pentru a vă oferi cea mai înaltă calitate la un preț rezonabil.

Acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți plantele care se potrivesc perfect în grădina dumneavoastră. Caracteristicile detaliate și numeroasele imagini vă vor ajuta să faceți alegerea corectă. Vă dorim cumpărături plăcute!