• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Fritillaria és Császárkorona hagymák

A Fritillaria hagymák évek óta nagy népszerűségnek örvendenek Közép-Európában. A "Fritillaria és Császárkorona hagymák" kategóriában olyan változatokkal találkozhatsz, melyek különböző méretű, alakú és színű virágokkal büszkélkednek, mindegyik egyedi bájjal. Készen állsz a legdekoratívabb Fritillaria fajták felfedezésére? Mindegyiket megtalálhatod online kerti boltunkban.

Kínálatunkban megtalálható a különleges “Uva Vulpis” Fritillaria is, amelyet közönségesen rókaszőlőnek hívnak. Lila-narancssárga virágai tompa, hosszúkás, lógó trombitaformát öltenek, korán díszítve kertedet a nyár elején. Ne hagyd ki a méltóságteljes perzsa Fritillariát sem, mely sötét, majdnem fekete virágokkal korábban nyílik. Sok harang alakú virága lenyűgöző fürtökben gyűlik össze, melyek impozánsan helyezkednek el a száron.

Kínálatunkban megtalálható a kicsi kígyófej is, mely fehér-lila virágaival az izgalmas mintázat miatt vált népszerűvé. És ne felejtsük el a csodálatos Császárkoronát! Már kiválasztottad a kedvenc Fritillaria-dat?

Az évelő növényeid minden évben bőséges virágzásához vásárolj hagymákat csak megbízható forrásból. Az állandó növényeink, melyeket boltunkban találsz, Hollandiából származnak, mivel csak a legjobb termelőkkel működünk együtt, hogy a legmagasabb minőséget kínálhassuk elfogadható áron. Most már csak olyan növényeket kell választanod, amelyek tökéletesen illeszkednek kertedbe - a részletes jellemzők és a számos kép segítenek a helyes választásban. Jó vásárlást és kellemes kertészkedést!