• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Grelniki za sončnike

Grelniki za sončnike vam bodo omogočili podaljšanje sezone sprostitve na prostem za več mesecev. Te praktične in enostavne naprave so najboljša rešitev za ljubitelje vrta in parcel - z njimi boste vrtno zabavo lahko vrgli že novembra.

Grelnik za sončnike za zunanjo uporabo oddaja prijetno toploto v nekaj metrih od njega. Trdne, preizkušene modele po konkurenčnih cenah boste kupili v naši spletni trgovini. Oglejte si samo ogrevalni plinski grelnik Terrace iz jekla, obloženega s kladivom. Lahko ga postavite na balkon, teraso ali na svoje najljubše mesto za sprostitev na vrtu. Ta močna in skrbno izdelana naprava vam bo omogočila dvig temperature do 28 ° C! Ta prenosni grelec predstavlja veliko naložbo za lastnike restavracij, kavarn in lokalov, saj vam omogoča, da izkoristite vrtove in terase v zgodnji pomladi in pozni jeseni. Če želite izvedeti več o tehničnih specifikacijah izdelka, kliknite na njegovo ime ali sliko in preberite podroben opis. V naši trgovini kupujete le kakovostne, preverjene izdelke!

Svetujemo vam, da izveste več o naši ponudbi grelnikov za sončnike. Izkoristite tehnologijo brez preplačevanja. Zagotovo boste zadovoljni!