• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Parasol melegítők

A Parasol melegítők lehetővé teszik a kültéri relaxációs szezon meghosszabbítását néhány hónapon keresztül. Ezek a praktikus, könnyen használható eszközök a legjobb megoldás a kerti és az otthoni szerelmeseinek - velük akár novemberben is el lehet dobni a kerti partit.

A kültéri használatra szolgáló napernyőfűtés kellemes hőt bocsát ki tőle néhány méterre. Szilárd, bevált modelleket vásárol versenyképes áron online áruházunkban. Csak vessünk egy pillantást a kalapáccsal ellátott acélból készült terasz napernyő gázmelegítőjére. Helyezheti az erkélyen, a teraszon vagy a kedvenc pihenési helyén a kertben. Ez a robusztus és gondosan gyártott készülék lehetővé teszi a hőmérséklet 28 ° C-ig történő emelését! Ez a hordozható fűtőelem nagyszerű beruházást jelent az éttermek, kávézók és kocsmák tulajdonosai számára, mivel lehetővé teszi a kertek és teraszok kihasználását kora tavasszal és késő ősszel. Annak érdekében, hogy többet megtudjon a termék műszaki specifikációjáról, kattintson a nevére vagy a képre, és olvassa el a részletes leírást. Csak üzletünkben vásárol kiváló minőségű, bevált termékeket!

Javasoljuk, hogy többet megtudjon az napernyőfűtés-kínálatunkról. Használja ki a technológia előnyeit anélkül, hogy túlfizetne. Biztosan elégedett leszel!