• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

Incalzitoare cu parazol

Încălzitoarele cu parazol vă vor permite să prelungiți perioada de relaxare în aer liber cu câteva luni. Aceste dispozitive practice, ușor de utilizat, sunt cea mai bună soluție pentru iubitorii de grădină și alocări - cu acestea veți putea să jucați o petrecere în grădină până în noiembrie.

Un încălzitor de paraziți pentru utilizare în aer liber emite căldură plăcută la câțiva metri distanță de acesta. Vei cumpăra modele solide și dovedite la prețuri competitive din magazinul nostru online. Doar aruncă o privire la încălzitorul cu parazit de la Terasa din oțel cu aspect de ciocan. Îl puteți așeza pe balcon, pe terasă sau în locul preferat de relaxare din grădină. Acest dispozitiv robust și atent fabricat vă va permite să ridicați temperatura până la 28 ° C! Acest încălzitor portabil constituie o investiție minunată pentru proprietarii de restaurante, cafenele și pub-uri, deoarece vă permite să profitați de grădini și terase la începutul primăverii și la sfârșitul toamnei. Pentru a afla mai multe despre specificațiile tehnice ale produsului, faceți clic pe numele sau imaginea acestuia și citiți descrierea detaliată. Cumpărați produse de înaltă calitate și dovedite de la magazinul nostru!

Vă încurajăm să aflați mai multe despre oferta noastră de încălzire cu parazit. Profitați de tehnologie fără a plăti în exces. Cu siguranță vei fi mulțumit!