Gressfrø til rekreasjons- og sportsgrunner

Gressfrø for rekreasjons- og idrettsområder inneholder et utvalg av de mest robuste artene og variantene som er perfekt egnet for idrettsbaner og lekeplasser for barn. Hvis du trenger en varig plen, har du kommet til rett sted!

Denne underkategorien inkluderer utvalg som sprer seg bredt og utvikler sterke rotsystemer. Takket være deres utmerkede toleranse for hyppig klipping, er 'Super Wembleyka'-gressplenen fra Planta, som er motstandsdyktig mot tråkk, et utmerket valg for idrettsbaner. 'Golf Grass', også fra Planta, er motstandsdyktig mot tung bruk og nært klipp, og viser høy kvalitet og nyttige egenskaper. Du vil få en kompakt, jevn og livlig grønn plen - akkurat som de du ser på berømte golfbaner - fra dette utvalget. 'Olimpia', et gressfrøvalg for hyppig brukte områder fra Target, har også imponerende evne til regenerering etter mekanisk skade. Hvis du derimot leter etter en frøblanding for en hjemmegård der familien din kan slappe av, vil 'Trawnik Polski Sport' for hyppig brukte områder gjøre susen. Vi tilbyr store pakker med dette gressfrøet til eksepsjonelt rimelige priser i vår nettbutikk. Sjekk også våre andre tilbud; vi har et bredt utvalg av gressfrø i både små og store pakker. Vi er sikre på at du vil finne den perfekte løsningen for plenen din i vår butikk.

Garden Seeds Market tilbyr gressfrø for rekreasjons- og idrettsområder til konkurransedyktige priser, både online og via postordre. Velg og bestill gressfrø med praktisk hjemlevering, så tar vi oss av resten. Premium kvalitet er vår varemerke. Vi inviterer deg til en shoppingtur som vil tilfredsstille alle dine hagebehov!

301.43 kr
340.57 kr
1,007.43 kr