Plenkantinger

Gresskanter, lave gjerder som hjelper deg med å tydelig definere kantene av plenen din, er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende. De hindrer overdreven gressvekst, beskytter andre planter og forbedrer det generelle utseendet på hagen din. Disse kantene er holdbare, budjettiystvenne og tilgjengelige i et bredt utvalg til konkurransedyktige priser i vår butikk. Vi oppfordrer deg til å utforske vårt utvalg og finne den perfekte matchen for din hage.

Vår svarte 4,8 meters gresskant "Border" er et utmerket eksempel på kombinasjonen av holdbarhet, funksjonalitet og enkel installasjon. Det er ideelt for å skille unge trær fra plenen din, blomsterbed eller grønnsakshager, og er et utmerket valg. For de som leter etter høyere, mer dekorative alternativer, kan du vurdere å bestille 10 meter "Garden Line" gresskant - tilgjengelig i terrakotta eller brun. Denne attraktive kanten legger til en idyllisk og elegant touch til enhver hagekomposisjon og danner samtidig en solid barriere mot spredning av gress. Med en høyde på nesten 10 cm er den også egnet for å omgi lave, spredende busker. Alle våre gresskanter, tilgjengelige i Garden Seeds Market, er laget av materialer som er spesielt designet for utendørs bruk, og er motstandsdyktige mot frost, fuktighet og sollys. Dette sikrer at produktene er designet for å vare i mange år!

Vi oppfordrer deg til å bestille estetiske, nøye utførte og holdbare gresskanter. Du vil finne et bredt utvalg av slike produkter til rimelige priser i vår nettbutikk. Ta en nærmere titt, velg din favoritt og kjøp enkelt. I tillegg kan du nyte vår raske leveringstjeneste. Å handle hos Garden Seeds Market er alltid en hyggelig opplevelse!

39.26 kr
120.34 kr
131.66 kr
149.14 kr