• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Semințe de iarbă pentru terenuri de agrement și sport

Semănătoarele de iarbă pentru terenurile de agrement și sport conțin selecții de semințe de gazon ale celor mai rezistente specii și soiuri perfect potrivite pentru terenurile de sport și locurile de joacă pentru copii. Dacă aveți nevoie de un gazon durabil, ați ajuns la locul potrivit!

Această subcategorie cuprinde selecții de semințe de gazon care se răspândesc larg și dezvoltă sisteme radiculare puternice. Datorită toleranței excelente la tăierea frecventă, gazonul 'Super Wembleyka' de la Planta, rezistent la calcare, este o alegere excelentă pentru terenurile de sport. 'Golf Grass', tot de la Planta, este rezistent la utilizarea intensivă și tăierea apropiată, prezentând o calitate înaltă și caracteristici utile. Veți obține un gazon compact, uniform și verde vibrant - asemănător cu cele de pe celebrele terenuri de golf - din această selecție. 'Olimpia', o selecție de semințe de gazon pentru zonele frecvent utilizate de la Target, are, de asemenea, capacități impresionante de regenerare după daune mecanice. Dacă căutați, în schimb, o combinație de semințe pentru o grădină acasă, unde familia dvs. ar putea să se odihnească și să se relaxeze, 'Trawnik Polski Sport' pentru zonele frecvent utilizate ar fi o alegere ideală. Oferim pachete mari de semințe de gazon la prețuri extrem de accesibile în magazinul nostru online. Verificați și celelalte oferte ale noastre; avem o gamă largă de semințe de gazon de diferite tipuri, disponibile în pachete mici și mari. De aceea suntem siguri că veți găsi soluția potrivită pentru gazonul dvs. în magazinul nostru.

Garden Seeds Market oferă semințe de gazon pentru terenurile de agrement și sport la prețuri competitive, disponibile atât online, cât și prin comandă poștală. Alegeți și comandați semințele de gazon cu livrare la domiciliu convenabilă, iar noi ne vom ocupa de restul. Calitatea premium este caracteristica noastră principală. Vă invităm la o plimbare de cumpărături care va satisface toate nevoile dvs. de grădinărit!

414.82 leu